Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 1991318 пати)

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 5666
  • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #17325 на: 21 Октомври 2024, 13:57:07 pm »
Пример како една кола може да изгледа кога ќе падне во добри раце без разлика на нејзината старост.
« Последно менување: 21 Октомври 2024, 15:15:50 pm nestor04 »

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2180
« Одговори #17326 на: 21 Октомври 2024, 15:16:03 pm »
А ако нема кола залепено до бандерата - тепаат или како?
Дека и комшијата беше залепен хаха

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #17327 на: 21 Октомври 2024, 15:17:22 pm »
Тепа дедото со другата гаража  ;D ;D
Затоа имам една мала гребнатинка на кола, не може велосипедот да го извади од гаража, а не ја прибирам насекое мојата кола поради што имам потреба од неа во текот на денот.

Отсутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2700
  • Слобода или смрт
« Одговори #17328 на: 21 Октомври 2024, 17:47:00 pm »
Пример како една кола може да изгледа кога ќе падне во добри раце без разлика на нејзината старост.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

И замисли лето 40 степени надвор астрата што лошо изгледа има клима која лади и во неа возењето е 10 пати попријатно од онаа што убаво изгледа. Човек треба да биде практичен во животот ама ајде млад си ќе научеш.

Отсутен nikola98

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 323
  • The best or nothing.
« Одговори #17329 на: 21 Октомври 2024, 18:22:19 pm »
И замисли, еднаш во животот, Македонец да му даде поддршка на друг Македонец. Макар и тој другиот, на едно гравче да се радува.

Јас не познавам друг народ кој повеќе страдал од предавствата на своите синови - изроди како македонскиот.

- Гоце Делчев

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 4969
« Одговори #17330 на: 21 Октомври 2024, 19:02:02 pm »
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

И замисли лето 40 степени надвор астрата што лошо изгледа има клима која лади и во неа возењето е 10 пати попријатно од онаа што убаво изгледа. Човек треба да биде практичен во животот ама ајде млад си ќе научеш.
Nasol koj da mu kaze

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10403
« Одговори #17331 на: 21 Октомври 2024, 19:05:58 pm »
Oti, nemat klima ubata ?

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3736
« Одговори #17332 на: 21 Октомври 2024, 19:14:04 pm »
Ти па од кими ли, он е единствениот кими Македонец со бугарски пасош

Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk

Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #17333 на: 21 Октомври 2024, 19:14:44 pm »
Oti, nemat klima ubata ?
Двете немаат, двете се 1.4 бензин. Само што таа лево е со гол курац опрема.

Отсутен nikola98

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 323
  • The best or nothing.
« Одговори #17334 на: 21 Октомври 2024, 19:18:22 pm »
Нестор, имаш ли проблем со корозија, внатре во капачето за точење гориво? (под капачето)
И кај астра г, и кај наша корса ц, тука се многу корозирани, и вода влегува во багажникот.

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #17335 на: 21 Октомври 2024, 19:18:41 pm »
Имам, повторно малку појави, но изгледа црно, можеби е од антикорозивот што е мачкана.

Отсутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2700
  • Слобода или смрт
« Одговори #17336 на: 21 Октомври 2024, 20:39:06 pm »
И замисли, еднаш во животот, Македонец да му даде поддршка на друг Македонец. Макар и тој другиот, на едно гравче да се радува.

Јас не познавам друг народ кој повеќе страдал од предавствата на своите синови - изроди како македонскиот.

- Гоце Делчев

Не е работата за подршка туку за совет. На сите сили се обидувам да му укажам да биде практичен и да не налева пари ко луд во кола што нема клима и генерациски е од претходниот милениум а колекционерска вредност има еднаква на 0. Ќе дојде ред и еве овие двете да ги ставиш на продажба разликата меѓу нив нема да биде повеќе од 1000 евра. А несторот има налиено 5000 евра во колата а другата очигледно 0. Да ме послушаше на време и да не се ебаваше со астрата досега и да ја возеше без шминкање ќе беше многу поблиску до поново и поубаво возило. Дали методот на кој го кажувам е груб и без филтер, е. Но таков ми е стилот што да правам кажувам работите директно но тоа не го менува фактот дека добронамерно трубам цело време.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6437
« Одговори #17337 на: 21 Октомври 2024, 20:47:51 pm »

- Гоце Делчев
Дај оригинален текст каде што ова Делчев го пишал или рекол

Отсутен Jimny

• Редовен
  • Пораки: 1883
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #17338 на: 21 Октомври 2024, 21:20:20 pm »

- Гоце Делчев

Не е работата за подршка туку за совет. На сите сили се обидувам да му укажам да биде практичен и да не налева пари ко луд во кола што нема клима и генерациски е од претходниот милениум а колекционерска вредност има еднаква на 0. Ќе дојде ред и еве овие двете да ги ставиш на продажба разликата меѓу нив нема да биде повеќе од 1000 евра. А несторот има налиено 5000 евра во колата а другата очигледно 0. Да ме послушаше на време и да не се ебаваше со астрата досега и да ја возеше без шминкање ќе беше многу поблиску до поново и поубаво возило. Дали методот на кој го кажувам е груб и без филтер, е. Но таков ми е стилот што да правам кажувам работите директно но тоа не го менува фактот дека добронамерно трубам цело време.
што јас Зборам цело време …

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3058
« Одговори #17339 на: 21 Октомври 2024, 21:31:50 pm »

- Гоце Делчев
Дај оригинален текст каде што ова Делчев го пишал или рекол

И нотарски заверена копија се прифаќа.