Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Пример како една кола може да изгледа кога ќе падне во добри раце без разлика на нејзината старост.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: nestor04 на 21 Октомври 2024, 13:57:07 pmПример како една кола може да изгледа кога ќе падне во добри раце без разлика на нејзината старост.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)И замисли лето 40 степени надвор астрата што лошо изгледа има клима која лади и во неа возењето е 10 пати попријатно од онаа што убаво изгледа. Човек треба да биде практичен во животот ама ајде млад си ќе научеш.
Oti, nemat klima ubata ?
И замисли, еднаш во животот, Македонец да му даде поддршка на друг Македонец. Макар и тој другиот, на едно гравче да се радува.Јас не познавам друг народ кој повеќе страдал од предавствата на своите синови - изроди како македонскиот.- Гоце Делчев
Цитат: nikola98 на 21 Октомври 2024, 18:22:19 pmИ замисли, еднаш во животот, Македонец да му даде поддршка на друг Македонец. Макар и тој другиот, на едно гравче да се радува.Јас не познавам друг народ кој повеќе страдал од предавствата на своите синови - изроди како македонскиот.- Гоце ДелчевНе е работата за подршка туку за совет. На сите сили се обидувам да му укажам да биде практичен и да не налева пари ко луд во кола што нема клима и генерациски е од претходниот милениум а колекционерска вредност има еднаква на 0. Ќе дојде ред и еве овие двете да ги ставиш на продажба разликата меѓу нив нема да биде повеќе од 1000 евра. А несторот има налиено 5000 евра во колата а другата очигледно 0. Да ме послушаше на време и да не се ебаваше со астрата досега и да ја возеше без шминкање ќе беше многу поблиску до поново и поубаво возило. Дали методот на кој го кажувам е груб и без филтер, е. Но таков ми е стилот што да правам кажувам работите директно но тоа не го менува фактот дека добронамерно трубам цело време.
Цитат: nikola98 на 21 Октомври 2024, 18:22:19 pmИ замисли, еднаш во животот, Македонец да му даде поддршка на друг Македонец. Макар и тој другиот, на едно гравче да се радува.Јас не познавам друг народ кој повеќе страдал од предавствата на своите синови - изроди како македонскиот.- Гоце ДелчевДај оригинален текст каде што ова Делчев го пишал или рекол