Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2383496 пати)

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6154
  • Шо да пишам тука?🤔
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #16005 на: 23 Март 2024, 10:38:41 am »
🤦

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3154
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #16006 на: 23 Март 2024, 21:34:20 pm »
https://www.facebook.com/reel/800993821846002 баба га е возила

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #16007 на: 24 Март 2024, 00:30:36 am »
.
« Последно менување: 18 Април 2024, 16:51:31 pm nestor04 »

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3960
« Одговори #16008 на: 24 Март 2024, 00:47:42 am »
Пазете се, испадна слика од трката од некој надзорни камери.

If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Astraion

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 678
  • Pixel Perfect.
« Одговори #16009 на: 24 Март 2024, 00:48:29 am »

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #16010 на: 24 Март 2024, 00:53:56 am »
@Sase_91 со предизвикувачи ко него, а гледам и ти си ист ич не се замарам. Си изгуби два пати иако глумеше нешто со девојчиња малолетни во кола (2007ма), само што на некого штета ќе му направи. Затоа и го пишав постов (поракава, како и да е).

А во добри услови и со коли до 105кс (почетнички) и тој лајнарот Баланар нека повели.
Додо ти добредојден си одамна, куроглави.

Отсутен Sase_91

• Сениор
« Одговори #16011 на: 24 Март 2024, 01:03:31 am »
Чек и втора слика испадна, следам еден Телеграм канал, ставаат слики од трки во Прилеп. Ќе направите беља, летате каде што не треба. Според сликава опасно е ептен. Можам па да замислам Атмосферецд 1.4 со 3-4 луѓе внатре колкави брзини може да развие низ градски улици. Берете памет...

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #16012 на: 24 Март 2024, 01:05:24 am »
140 на влезот на Прилеп.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17782
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #16013 на: 24 Март 2024, 01:07:18 am »
"And this, folks, is why на чоек со сила можеш само да му земеш, а не и да му даеш"

Отсутен Sase_91

• Сениор
« Одговори #16014 на: 24 Март 2024, 01:07:33 am »
Ќе направите беља после друг ќе ви е крив.

btw. @Dodo Го тицаш 100%, неговата кола над 168 не крева....

Edit: @MartinAlfista Не се задевај и ти, ќе те тицаат и тебе како Додо што ќе го тицаат :D

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #16015 на: 24 Март 2024, 01:08:56 am »
Сакаш слика со 210?
1/4 mile - официјално се поминува со 123 км/ч. додај ремап и издув.
А Додо гледам има убава астра сликана на Водно.

Едит:Ех бе Мартине бе, кој го прашуваше за автоделови и помош?

Постов од предупредување замина до пичкосматеринос.
Имаме права улица доста долга на влезот на Прилеп. Ако чудово за 400 метри крева 120 км/ч. мислиш дека тој нема да крени? Мислиш дека има нешто во паметот ако се засили од Лукоил по удолницата и прегази дете?

Кога ќе истрча недајбоже некое дете сите ќе викате "леле", нема да викате "што не го удри посилно и побрзо..."

Отсутен Sase_91

• Сениор
« Одговори #16016 на: 24 Март 2024, 01:11:14 am »
Сакаш слика со 210?
1/4 mile - официјално се поминува со 123 км/ч. додај ремап и издув.
А Додо гледам има убава астра сликана на Водно.

Ех бе Мартине бе, кој го прашуваше за автоделови и помош?

Не сакам слика со 210 во долниште. Официјално твојата кола оди 170-80 по каталог. И наглава да застанеш и 12 тјунизни да и правиш, над 190 не оди тоа чудо на рамно.

Инаку Додо е голем љубител на Астри, има Астра Г ама со јакиот мотор, 1.6 Бензин, на плин е ама направена е повеќе да оди на плин.

Edit: Па ако прегази, нека прегази он. Зошто и ти се впушташ во тој проблем? Недај боже такво нешто да се случи, никогаш веќе нема животот ист да е на никој од тие што сте во возилото.

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #16017 на: 24 Март 2024, 01:14:05 am »
Одиме по каталози?
Колку оди Audi A6 C6 3.0 TDI со едно турбо? 250 по каталог? Во реалност го полни километражот до крај.

Како сакате сфатете го постот (колку што ви е дадено), но беше за предупредување додека не прегазил дете. Јас не можам да дознаам од кого е таа кола, денски ја вози жена во години, навечер ја вози некое малолетно дете доста брзо и доколку не се стави крај последиците може да коштаат живот човечки. Подобро спречити него лечити, ама вие си знаете.

Едит: @zeroSignal  стави ми забрана за форумов, само статиите нека стојат од темата за астрата, ако ти е замарање бриши сѐ и толку. Ако оправдуваат бесно возење, нека си советуваат така подома, јас не се впуштам во такво нешто. Само од вакви членови си пропаѓа форумот. Не знам со колку луѓе сум разговарал (секој си има свој занает и е навистина успешен во него) и сите биле плукани. Особено Прилепчани кои не се дел од вашата "елита". Мило ми беше за соработката со 5-10 мина од форумов и понатака може да ме добијат како што досега контактиравме, пуштај бан и чао.

Мартине поздрав и до тебе и фала за мислењето.
« Последно менување: 24 Март 2024, 01:23:40 am nestor04 »

Отсутен Sase_91

• Сениор
« Одговори #16018 на: 24 Март 2024, 01:21:26 am »
Одиме по каталози?
Колку оди Audi A6 C6 3.0 TDI со едно турбо? 250 по каталог? Во реалност го полни километражот до крај.

Како сакате сфатете го постот (колку што ви е дадено), но беше за предупредување додека не прегазил дете. Јас не можам да дознаам од кого е таа кола, денски ја вози жена во години, навечер ја вози некое малолетно дете доста брзо и доколку не се стави крај последиците може да коштаат живот човечки. Подобро спречити него лечити, ама вие си знаете.

@zeroSignal  стави ми забрана за форумов, само статиите нека стојат од темата, ако ти е замарање бриши сѐ и толку. Ако оправдуваат бесно возење, нека си советуваат така подома, јас не се впуштам во такво нешто. Само од вакви членови си пропаѓа форумот. Не знам со колку луѓе сум разговарал (секој си има свој занает и е навистина успешен во него) и сите биле плукани. Особено Прилепчани кои не се дел од вашата "елита". Мило ми беше за соработката со 5-10 мина од форумов и понатака може да ме добијат како што досега контактиравме, пуштај бан и чао.

Што ако го полни километражникот до крај кога по ГПС оди колку што е пишано. Еве на јутуб имам гледано А5 оди 250 по гпс а 267 покажува на километражник. Старата А4 Б8 на 211 на километражник покажуваше 200 по ГПС.
Кај тебе Астрите ( во множина ги кажувам зошто е составана од повеќе ) над 180 по ГПС оди, ти ако сакаш и 250 направи да оди на километражникот, пак е таа.

И постов не ми е за да се докажувам со тебе, зошто секако повеќе знаеш. Само ти реков дека трките низ град секогаш завршуваат трагично, дали финансиски (во подобар случај), дали со сообраќајка (во полош случај). Кој и да е тој идитот што ја вози навечер или преку ден таа кола, ич не ми е гајле. Тебе ти се обратив зошто пиша дека се тркате со него.

И дај само не плачи и не кукај ако некој ти се спротисатви нешто. Најголем плачко си. Не е воа форум градинка.карклуб.ком.
Ако не ти се допаѓа нешто не реплицирај и готово. Не само да плачеш
« Последно менување: 24 Март 2024, 01:27:41 am Sase_91 »

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #16019 на: 24 Март 2024, 01:31:33 am »
Ве оставам со ист поздрав, како членот на кого му го оспорувавте занаетот што го има, а човекот си го докажа квалитетот со текот на времето. Пуста македонска љубомора. Или ние од провинција сме, па ајде плукај ги изгази ги живи?
Цитат
Не сум лимун табиет,човек треба лично да го познаваш за да каже некој каков му е табиетот,за тоа што не можам да му удоволам на сите или гратис да сработам,не му дава за право на некој си да зборува за мојот карактер.Всушност на форум повејќе треба да ве интересира темата и совет или мислење одколку приватноста на членовите.Зеро,каде отиде форумов?жалосно е што со твој амин се случува сето ова.Кога ќе се сетам на годините предходно,какви членови и дружења имаше,никакви хејтања и плукања немаше.Жал ми е што се тргнаа тие членови за секогаш од форумов,но дојде време да сфатам дека ни мене не ми е тука местото повејќе.Ви благодарам на трпението и нетрпението,"добронамерни" сугестии итн.Ја сфатив пораката класен.На сите форуми низ светот и групи,сум почитуван детаилер,во сите држави каде сум одел да вршам презентации и обуки,сум примен со почит и одликуван со дипломи и сертификати,а воедно и ја представувам нашата мала државичка.А тука во сопствената држава ме рекетираат и закануваат од самиот почеток на мојата кариера.Се држев цврсто и ги победив сите Неверни Тома.Си го остварувам полека мојот сон.Жал ми е што овде не знаат луѓето да ценат и почитуваат успеси на ретки личности.Секое добро и ве оставам со сугестија,води сметка за форумов класен.Поздрав