Одиме по каталози?
Колку оди Audi A6 C6 3.0 TDI со едно турбо? 250 по каталог? Во реалност го полни километражот до крај.
Како сакате сфатете го постот (колку што ви е дадено), но беше за предупредување додека не прегазил дете. Јас не можам да дознаам од кого е таа кола, денски ја вози жена во години, навечер ја вози некое малолетно дете доста брзо и доколку не се стави крај последиците може да коштаат живот човечки. Подобро спречити него лечити, ама вие си знаете.
@zeroSignal стави ми забрана за форумов, само статиите нека стојат од темата, ако ти е замарање бриши сѐ и толку. Ако оправдуваат бесно возење, нека си советуваат така подома, јас не се впуштам во такво нешто. Само од вакви членови си пропаѓа форумот. Не знам со колку луѓе сум разговарал (секој си има свој занает и е навистина успешен во него) и сите биле плукани. Особено Прилепчани кои не се дел од вашата "елита". Мило ми беше за соработката со 5-10 мина од форумов и понатака може да ме добијат како што досега контактиравме, пуштај бан и чао.
Што ако го полни километражникот до крај кога по ГПС оди колку што е пишано. Еве на јутуб имам гледано А5 оди 250 по гпс а 267 покажува на километражник. Старата А4 Б8 на 211 на километражник покажуваше 200 по ГПС.
Кај тебе Астрите ( во множина ги кажувам зошто е составана од повеќе ) над 180 по ГПС оди, ти ако сакаш и 250 направи да оди на километражникот, пак е таа.
И постов не ми е за да се докажувам со тебе, зошто секако повеќе знаеш. Само ти реков дека трките низ град секогаш завршуваат трагично, дали финансиски (во подобар случај), дали со сообраќајка (во полош случај). Кој и да е тој идитот што ја вози навечер или преку ден таа кола, ич не ми е гајле. Тебе ти се обратив зошто пиша дека се тркате со него.
И дај само не плачи и не кукај ако некој ти се спротисатви нешто. Најголем плачко си. Не е воа форум градинка.карклуб.ком.
Ако не ти се допаѓа нешто не реплицирај и готово. Не само да плачеш