Kaj мене последна година испод 10 илјади нема порано плаќав околу 5,мах исто се бунев и нема што не правев и броило сменив и документи и со адвокат консултации бев и на баждарење едноставно ЕВН неможеш да го добиеш плус со новиот сат.броило плакам повеке, и толку по мое убедување и сите маки што ги поминав со нив пишуваат како нив ке им текне струја , човече неможе сосед до мене со 2 клими и се скоро исто како јас и не ги гаси лето зима топло ладно да плаќа 4,илјади и тоа со години јас пута два нема разбирачка не ме изненадува и 100 илјади да направат сметка нема спас и тоа е , се додека немаме избор за бирање од кој ке купиме струја а да не е само на пазарот ЕВН, кај сосед со две клими лето зима нон стоп вртат сметка 4000 илјади кај мене 10
3 месеци се бунев и се ебавав по тие лавиринти со евн и ништо на крај се платив, дури и фирма викнав да испита цела инсталација да не се губи струја и друго нема едноставно евн каде сака дели сметки и штелува кој колко ке плати друго не знам што да кажам јас лошо поминав еве нека каже некој дали го има добиено евн?