Луѓе каде да се обратам за поплака од комисија за полагање?
Полагам за Ц категорија во Радовиш,комисијата е Струмичка и тотално бричат на суво,не пуштат за жива глава.
Денес полагав втор пат,првиот пат имав некој 2-3 ситници шо мисслам треба да се занемарат за возач почетник но ајде и за пари си викам мора да бутаат,морам да кажам и многу арогантно се однесуваа,точно како да сакаш работата да им ја земеш.
Денес втор пат,перфектно извозено измислуваат грешки буквално за пари,едно паѓање е 4600 денара,комисија 2600 денара,камионот 45 минути шо го возам од автошколата 2000 денара,вкупно 4.600 денари.
Па пичка му мајчина ни 1 ден не сум вработен у МК,пари барат очи ќе ти извадат,го прашувам тој инструктурот каде да одам да се жалам од комисијата и ме препрати кај директорот на автошколата,одам таму кај директорот и му викам каде да се жалам од комисијата или друга комисија нека се донесе и ми вика нема шо да се жалеш,нема и каде да се жалеш,снимките само до нивни луге оделе и намерно газат за пари да собират,ништо не можам да ти помогнам.
Тоа беше одговорот и си влезе во канцеларија.
А и автошколите некат шала за камионот шо зимаат 2000 денара за 45мин,како поврзани ми стојат...
Ако им е мала платата нека сејат краставици у Струмица,нека земаат така повеќе плата,не да го дерат народот.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk