Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2377684 пати)

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #4305 на: 30 Септември 2018, 14:55:27 pm »
Мене ми се обраќаш или по грешка си ме цитирал?
Не ти се обраќам тебе туку генерализирам и не си по грешка цитиран туку цитиран си за да се надоврзам на муабетот.

За! - да му го испушиш на цел форум

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #4306 на: 30 Септември 2018, 15:36:17 pm »
Не прскаат одозгора со авиони американците. Толку репетиран народ спремен за кавга и желен за крв немам сретнато никаде во Европа, а сум ја прошетал скоро цела. На балканот ги има на секој чекор

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Од друга страна, баш сакам да видам колку германци, французи, холанѓани би се понашале цивилизирано со упола од нивните сегашни примања кои генерално би биле пак подобри од нашите.  Се сеќавам на километарски редици штрајк на камионџии во Франција поради минорно поскапување на цената на горивото.
Лесно е да си цивилизиран со пун џеб и сметките во зелено...али ако веќе се нема за сите, бар искористи го цивилизароното население за да ги контролираш сељоберите, а не обратно.

https://www.mkd.mk/zabava/dzvezdi-i-film/rambo-amadeus-nacionalizmot-im-se-servira-na-tie-so-300-evra-plata-tie-so-3000

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #4307 на: 30 Септември 2018, 15:58:37 pm »
Резиме - септември, 2018:

- слична случка како мојата која завршила со бркање со коли до домашна зграда - Ченто.
- напад на сопруг на моја другарка од две лица - Кисела Вода ( истиот ден како мене).
- излегување од кола на постар човек кој го познавам само затоа што му потсвирнал на тој пред него да се поттргне бидејќи блокира пролаз - ул. Орце Николов
- рафал од 30 куршуми во кола - Ченто.
- убиство викендов во Центар.

Влегувам вчера во Веро Џамбо, го познавам девојчето на каса ми се жали со какви све напнати лудаци си имала работа последнава недела, каде двапати морала да повика обезбедување.

Бонус: Паркирам вчера во Влае кај жена ми на улица (кај што паркирам уназад со години) али овој пат за 30 цм полево од обично бидејќи си играа мали деца во кои не сакав да се упикувам. Се задржав 45 минути и на одење гледам порака на предно стакло "СЕБИЧНО ГОВНО".

Од една страна имаш распашани улични криминалци, а од друга страна зовриено народче искомплексирано.
Колку и да сум имун на актуелни политички срања, ситуацијава е приметна од километар.

Убаво ви викаше Ван....

Не се америте, нашиве "бубашваби" не прскаат со демагогии :)

Па неписмен и бескичмен народ, кој ниту си ја знае историјата ниту иднината можеш со се да го прскаш и да го натераш да направи што сакаш.

Отсутен dreamson

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 655
« Одговори #4308 на: 01 Октомври 2018, 13:07:59 pm »
Во кој градови има овластени сервиси за пп апарати?
Денес одам во Кичево каде што и досега одев за да ми го проверат пп апаратот, и да ми направат продолжување од 6 месеци за исправност ми викаат дека повеќе немаат лиценца за тоа мора во друг град да одам.
Кој би знаел нека каже каде има во поблиски градови на Кичево.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #4309 на: 01 Октомври 2018, 13:40:36 pm »
@Sase_91 работи со тоа, нека каже ако знае. :)

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
« Одговори #4310 на: 01 Октомври 2018, 13:42:21 pm »
За европски пазар е тој.. Од утре ќе го  има.. ;D

@Simo - Carrier159 ебате баксузо голем.
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #4311 на: 01 Октомври 2018, 13:53:32 pm »

Је*еш европа, добро нѝ е и вака... :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
« Одговори #4312 на: 01 Октомври 2018, 14:06:06 pm »

Је*еш европа, добро нѝ е и вака... :D

Ама сега не можам да возам голф 1.5тси. :D
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14719
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #4313 на: 02 Октомври 2018, 21:13:21 pm »
Денес одам во Кичево каде што и досега одев за да ми го проверат пп апаратот, и да ми направат продолжување од 6 месеци за исправност ми викаат дека повеќе немаат лиценца за тоа мора во друг град да одам.

Bitola ima...evro sigurnost se vika servisot.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14719
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #4314 на: 02 Октомври 2018, 21:16:43 pm »
Не прскаат одозгора со авиони американците. Толку репетиран народ спремен за кавга и желен за крв немам сретнато никаде во Европа, а сум ја прошетал скоро цела. На балканот ги има на секој чекор

Од друга страна, баш сакам да видам колку германци, французи, холанѓани би се понашале цивилизирано со упола од нивните сегашни примања кои генерално би биле пак подобри од нашите.  Се сеќавам на километарски редици штрајк на камионџии во Франција поради минорно поскапување на цената на горивото.
Лесно е да си цивилизиран со пун џеб и сметките во зелено...али ако веќе се нема за сите, бар искористи го цивилизароното население за да ги контролираш сељоберите, а не обратно.

https://www.mkd.mk/zabava/dzvezdi-i-film/rambo-amadeus-nacionalizmot-im-se-servira-na-tie-so-300-evra-plata-tie-so-3000

Se soglasuvam so Stratro,ovie ovde  da im gi skratat parite(da prezivuvaat kako nas dolu),odma ke pocnat so sekirite da si gi secat glavite kako Vikinzite.Ovie ne se ni kurtulni ni popametni,imaat pari i se strogo ko trolirani.Debili.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
« Одговори #4315 на: 02 Октомври 2018, 21:31:21 pm »
Ееееее, кога ние јадевме со вилушка и нож, тие... ;D

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5348
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #4316 на: 02 Октомври 2018, 22:01:10 pm »

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
« Одговори #4317 на: 02 Октомври 2018, 22:03:00 pm »
Су јели рукама.
А тек у Кина кога го измислил тој барутот кога им се смееле на овие со камења што се гаѓале, или пергаментот у Египет комшиите у камен цртале волови со рогови.

Отсутен dreamson

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 655
« Одговори #4318 на: 02 Октомври 2018, 22:40:06 pm »

Bitola ima...evro sigurnost se vika servisot.

За овај сервис се работи https://www.google.com/maps/@41.0308359,21.3325238,3a,75y,338.3h,77.49t/data=!3m6!1e1!3m4!1smyQ9hW7fG_fOwJshoIz7Gg!2e0!7i13312!8i6656
и дали со сигурност имаат лиценца, бидејќи во Кичево каде што досега одев ми рекоа дека требале да платат 20000 евра за лиценца, поради големата сума и неисплатливост ја затвораат работата тука во Кичево. Сега треба да бараме чаре по други градови.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #4319 на: 03 Октомври 2018, 08:16:39 am »

Se soglasuvam so Stratro,ovie ovde  da im gi skratat parite(da prezivuvaat kako nas dolu),odma ke pocnat so sekirite da si gi secat glavite kako Vikinzite.Ovie ne se ni kurtulni ni popametni,imaat pari i se strogo ko trolirani.Debili.
Што е бе мече, само плачеш

За! - да му го испушиш на цел форум