Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: velestrumf на 10 Април 2018, 10:57:31 amЦитат: zlatkoa на 10 Април 2018, 10:55:52 amЦитат: Дибидус на 10 Април 2018, 10:54:34 amТаман за Злате. Да е повисока за некој сантим ќе треба бурек на глава да му јаде. Вака сродни душички се.Не сум до толку миџет, ама имам краш на Лоба.И Елена Ристеска би ја однел на еклер и боза кај Апче.Is that what you kids are calling it these days... (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: zlatkoa на 10 Април 2018, 10:55:52 amЦитат: Дибидус на 10 Април 2018, 10:54:34 amТаман за Злате. Да е повисока за некој сантим ќе треба бурек на глава да му јаде. Вака сродни душички се.Не сум до толку миџет, ама имам краш на Лоба.И Елена Ристеска би ја однел на еклер и боза кај Апче.Is that what you kids are calling it these days... (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Дибидус на 10 Април 2018, 10:54:34 amТаман за Злате. Да е повисока за некој сантим ќе треба бурек на глава да му јаде. Вака сродни душички се.Не сум до толку миџет, ама имам краш на Лоба.И Елена Ристеска би ја однел на еклер и боза кај Апче.
Таман за Злате. Да е повисока за некој сантим ќе треба бурек на глава да му јаде. Вака сродни душички се.
Цитат: zlatkoa на 10 Април 2018, 11:08:06 amИ двете поздрави ги, кога ќе ги видам во живо ќе ги бацам јас.Или: „да ми ги поздравиш и да ми ги бацат“.
И двете поздрави ги, кога ќе ги видам во живо ќе ги бацам јас.
Time sharing ili resource sharing?
Abe kakva Globa kakva Elena, so kuceto so napravivme? A da se stavi maska na gazdata mesto na kuceto?
Цитат: zlatkoa на 10 Април 2018, 10:55:52 amЦитат: Дибидус на 10 Април 2018, 10:54:34 amТаман за Злате. Да е повисока за некој сантим ќе треба бурек на глава да му јаде. Вака сродни душички се.Не сум до толку миџет, ама имам краш на Лоба.И Елена Ристеска би ја однел на еклер и боза кај Апче.Ааа, не може! Елена ми е симпатија од времето. Ете, ќе се договориме, ќе поделиме.