Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Неколку дена наназад еден звучник хрчеше и ужасно ми сметаше, па решив да ги сменам сите 4 звучки во вратите.Извадени 4 те фабрички од вратите и сите заменети со JBL Club 622.Се тоа направено во Дог Секјурити.
Абе не ми давај идеи...
Цитат: kalimero на 20 Јули 2026, 19:00:00 pmНеколку дена наназад еден звучник хрчеше и ужасно ми сметаше, па решив да ги сменам сите 4 звучки во вратите.Извадени 4 те фабрички од вратите и сите заменети со JBL Club 622.Се тоа направено во Дог Секјурити.На фабричкото радио?
бандавчеспуштањеремап одамна не било поставено светото тројство
На таа пара...Со здравје да си ги тркалаш, топ дошле!
Цитат: marjanot на 12 Август 2026, 08:58:28 amбандавчеспуштањеремап одамна не било поставено светото тројствоСпуштање сигурно нема да има, а за ремап Степ он одамна размислувам да го посетам.Цитат: t0m1cA на 12 Август 2026, 12:23:18 pmНа таа пара...Со здравје да си ги тркалаш, топ дошле!Парата ... половни бандажи и возени гуми
Скоро да сум сигурен дека наредна сезона ќе земам Good Year Asy 6, најтивки се од тоа што читам, овие Potenzava се многу бучни.
Мене се ми е исто, ете имам asy 6,пред тоа asy 5, имав и други премиум, не се сеќавам кој беа ама се ми е исто Ништо посебно.