Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
На контакт е да.И јас така мислев, Порше мора да е бензин.Сега мислам дека мора да е со две врати и бензин, ако мора да е со 4/5 врати може и дизел
Цитат: BraneMKD на 17 Мај 2021, 13:21:36 pmЦитат: kalimero на 17 Мај 2021, 09:20:58 amШто би рекла жена ми, исти се, кафеави и двете.Колава е на колега, дизел со 300 кс, ја возев, иде у п.м.Прв пат гледам Матиз со 300кс Лаже, нема Спарк дизел!
Цитат: kalimero на 17 Мај 2021, 09:20:58 amШто би рекла жена ми, исти се, кафеави и двете.Колава е на колега, дизел со 300 кс, ја возев, иде у п.м.Прв пат гледам Матиз со 300кс
Што би рекла жена ми, исти се, кафеави и двете.Колава е на колега, дизел со 300 кс, ја возев, иде у п.м.
Ова Порше и јаде од рака на мојата Шкода
На изминати 41.550 км. направен редовен сервис кај Митревски, сменето уље и филтри за уље, воздух, полен и нафта.Кај Митревски и ради цената и ради препорака.Деновиве ќе монтирам и зимски гуми, и за зимава тоа ќе и биде.
Цитат: kalimero на 08 Ноември 2021, 20:53:56 pmНа изминати 41.550 км. направен редовен сервис кај Митревски, сменето уље и филтри за уље, воздух, полен и нафта.Кај Митревски и ради цената и ради препорака.Деновиве ќе монтирам и зимски гуми, и за зимава тоа ќе и биде.Шо гуми?
Има осетна разлика во цена кај Митревски во споредба со овластен? Така беше на времето.....