Во тие 10 години конкуренцијата нема да спие,значи и таа ке ја раширува својата програма,а и вреди да се спомене дека не секоја компанија размислува да има модел во секоја класа...на некои компании не им е во интерес,односно нема да имаат добри продажни резултати ако имаат Пик Ап,(ептен)мало градско возило,или луксузна лимузина итн.итн....
Ne mozat da go postignat ona sto Hyundai go nudi vo momentov: mnogu oprema, kvalitetni materijali, market leading technology, odlicen dizajn, za super cena.
Не ја врти сега темата како шо ти одговара,значи погоре станува збор за понудата,односно распространетоста на Хјундаи според класите....
-За квалитетните материјали,значи ниту Хјундаи ниту било која друга компанија не ги нуди бесплатно или гратис....е сега се знае,колку ке платиш толку ке имаш....
-Опрема,не само Хјундаи нуди толкава опрема,и Француските производители нудат многу опрема по достапна цена
-Технологијата,не би рекол дека е leading
-Дизајнот,сега го поправија инаку до тогаш немаа дизајн....
Е сега,знам дека ке речеш дека Хјундаи работи со помала заработка,односно дека нуди квалитет,опрема итн.итн...по поевтина цена(со помала провизија за нив),ама не е така,пошо не би се распространил толку многу ако работи се мал ќар.....