znaes te vrti tamu pod zeleznicka, go vezbase semaforot za vrtenje pod zeleznicka na koj vrtis levo pod zeleznicka i imas sekunda dve da zavrtis koga od sprotiva nema koli ako zadocnis im se pusta zeleno na pesacite i u ofsajt si...
taka da bez dva tri pati paganje tesko...
i jas ke treba da najdam nekoj stoke mi sredi da se plati za pominuvanje...
Мене 2 пати ме вратија тука. И во двата случаи немаше кола да ме исече. Кујзнае што пцуење удриле во себе.
А категорија положуваат сите, додека за Б категорија е малку зезнато.
Jas koga polagav bevme 8 kandidati od koi samo eden polozi, jas prv pat polagam ostanatite vtor tret pat... go prasavme deckoto kako polozi veli jas so godini vozam bez vozacka inace kako pocetnik tesko...
EDIT: Mrsniot gleda na sekoj cekor da te zaebe; od druga strana na ulicata pominuva nekoja baba ne e ni vo moja lenta i drug pravec mi veli zosto ne zastanes
kaj ke zastanam ne e vo moja lenta a i nekoj otpozadi ke te opne...
posle na pesacki eden cekor uste fali da napravi covekov i zastanav, i mi vika eve gledas kako sega zastana, i mu objasnuem deka covekov e na pesacki i na moja strana eden cekor i na ulica e... itn itn celkta im e da te dekoncentriraat i da te butnat...
Neli ne sme do tolku ludi na ovie godini da ne go procenime mrsniot sto celi, 30 godini vozime...
Taka da i jas ke pocnam bez vozacka da vozam...