Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: DENDE-LANCERED на 27 Февруари 2025, 13:25:05 pmЦитат: Vlatce-Vectra на 27 Февруари 2025, 12:11:18 pmЦитат: Jimny на 27 Февруари 2025, 08:52:45 amKaде се наоаѓа братот НУМЕ? i na bratot mu skisna od takvi kako sto mi skisnue i mene i se otkaza od forum info od prva raka.Na vreme go fati vozot.Nema potreba da se zameruva za mislenje na nekoj skucano na tastatura. Ednostavno ignoriras odredeni mislenja i toa e toa.Jas od clenovi na forumov sum doznal mal million korisni informacii koi mi sluzele vo zivotot i toa ne samo za koli.Da, od vreme na vreme ima mislenja i postovi koi se kontra produktvni, no ednostavno ignoriras i toa e toa teras dalje.Ova pravilo vazi i za sekojdnevna komunikacija so luge, bar jas taka praktikuvam.Luge se nesto ke ti kazat, tvoe e da razmislis i odlucis dali nestoto e tocno ili ne, dali ke go prifatis i postapis po toa ili ne.Апсолутно. Тука секој кажан збор или погрешно се толкува, или погрешно се сфаќа. Ако пишеш, зошто си пишал. Ако не пишеш, зошто не си пишал. Има никови кои постојано ја практикуваат истата стратегија да серат на секој еден кажан и пишан збор во секоја можна тема, а згора на тоа да управуваат и со буџет и животен стил И затоа она што ти е од интерес го читаш, останатото го рипаш и што би отпеал Чола: Продужи даље...
Цитат: Vlatce-Vectra на 27 Февруари 2025, 12:11:18 pmЦитат: Jimny на 27 Февруари 2025, 08:52:45 amKaде се наоаѓа братот НУМЕ? i na bratot mu skisna od takvi kako sto mi skisnue i mene i se otkaza od forum info od prva raka.Na vreme go fati vozot.Nema potreba da se zameruva za mislenje na nekoj skucano na tastatura. Ednostavno ignoriras odredeni mislenja i toa e toa.Jas od clenovi na forumov sum doznal mal million korisni informacii koi mi sluzele vo zivotot i toa ne samo za koli.Da, od vreme na vreme ima mislenja i postovi koi se kontra produktvni, no ednostavno ignoriras i toa e toa teras dalje.Ova pravilo vazi i za sekojdnevna komunikacija so luge, bar jas taka praktikuvam.Luge se nesto ke ti kazat, tvoe e da razmislis i odlucis dali nestoto e tocno ili ne, dali ke go prifatis i postapis po toa ili ne.
Цитат: Jimny на 27 Февруари 2025, 08:52:45 amKaде се наоаѓа братот НУМЕ? i na bratot mu skisna od takvi kako sto mi skisnue i mene i se otkaza od forum info od prva raka.Na vreme go fati vozot.
Kaде се наоаѓа братот НУМЕ?