Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Здраво дечки, ако може еден совет за избор на скутер 50сс. Која марка и модел да изберам.1.aprilia sr50(2t);2.Sym jet14 50cc(4t);3.Kymco agility 16+ 50cc(4t).И трите скутери се со приближна цена која што не е проблем. Априлијата би ја избрал, но ми изгледа многу тинејџерска, а за другите два се по мудни.
bez dozvola (A kategorija) ako te zastane milicija, kolkava e kaznata?
350e vo avto skola + 50e za edno polaganje i uste po 30e x 3-4 pati polaganje... valjda to e kostanje na vozacka za A Kategorija !!??
greska pisav vo pravo si, 250e avtoskola...nema vrska so vozenje i iskustvo, vozam 25 godini kola... to oni sto baraat n apolaganje nema blage veze so realnosta... da zemam seg ada polagam so kola ne mi se veruva deka bi polozil,...
Цитат: RedEco на 20 Ноември 2020, 15:14:23 pmgreska pisav vo pravo si, 250e avtoskola...nema vrska so vozenje i iskustvo, vozam 25 godini kola... to oni sto baraat n apolaganje nema blage veze so realnosta... da zemam seg ada polagam so kola ne mi se veruva deka bi polozil,...И јас исто викам. Да седнам сега со комисија, на излез од моја уличка ќе паднам Инаку, и јас сакам да уплатам за моторџиска дозвола, некоја препорака за автошкола со нивни асален мотор, не со оние кинескине канти?
Повеќето автошколи гледам возат на Er6 N.
Цитат: DarthJe5us на 20 Ноември 2020, 16:56:58 pmПовеќето автошколи гледам возат на Er6 N.Прашав, пошто сум ги видел и со оние кинескине чурук мотори, а на тие не им веруем.