Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вака на слики супер изгледа. Со здравје да си го возиш Бузуки!Ако налеташ на некоја стара Веспа, нека ти текне на мене
Јас би земал само сериозно стара Веспа, а таква немало на оглас во скоро време. Зборам за Веспа од 50ти или 60ти.
Повозев набрзина на настанот за електрични возила на Машински едно Хамачи електрично моторче. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Многу јако, многу. Викаат дека може да помине до 70 км со едно полнење. Нека се 50. Многу јако, би го размислил.
cena
Цитат: zeroSignal на 18 Септември 2019, 14:06:13 pmПовозев набрзина на настанот за електрични возила на Машински едно Хамачи електрично моторче. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Многу јако, многу. Викаат дека може да помине до 70 км со едно полнење. Нека се 50. Многу јако, би го размислил.Ова за до ваму - до таму е одлично. Која му е цената?
Цитат: zeroSignal на 18 Септември 2019, 14:06:13 pmПовозев набрзина на настанот за електрични возила на Машински едно Хамачи електрично моторче. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Многу јако, многу. Викаат дека може да помине до 70 км со едно полнење. Нека се 50. Многу јако, би го размислил.Може ова со Б категорија да се вози?
Цитат: marjanot на 18 Септември 2019, 14:57:40 pmcenaЦитат: BrziGonzalez на 18 Септември 2019, 14:59:49 pmЦитат: zeroSignal на 18 Септември 2019, 14:06:13 pmПовозев набрзина на настанот за електрични возила на Машински едно Хамачи електрично моторче. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Многу јако, многу. Викаат дека може да помине до 70 км со едно полнење. Нека се 50. Многу јако, би го размислил.Ова за до ваму - до таму е одлично. Која му е цената? 83.000 мкд во Хамачи.Цитат: AngelSK на 18 Септември 2019, 15:00:55 pmЦитат: zeroSignal на 18 Септември 2019, 14:06:13 pmПовозев набрзина на настанот за електрични возила на Машински едно Хамачи електрично моторче. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Многу јако, многу. Викаат дека може да помине до 70 км со едно полнење. Нека се 50. Многу јако, би го размислил.Може ова со Б категорија да се вози?Прашав, ми рекоа дека се есапи како 50ка скутерче.