Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Инаку ова ми се случи синоќа само што стасав од Струмица на влез во Скопје на семафори, така да гумите беа доволно загреани.
@InSides да, мене ме фрли настрана малку а возев со 20 на саат. Дали дека прашината на патот со вода па прави лизгава површина ама ептен се осети.
Дали звукот го слушавте во Normal или Sport режим? Во Sport би требало да произведува повеќе синтетички звук преку звучниците (системот го викаат Soundaktor), и во кабината би требало да звучи подобро (иако звукот е лажен).
Цитат: zeroSignal на 29 Август 2017, 16:01:37 pmДали звукот го слушавте во Normal или Sport режим? Во Sport би требало да произведува повеќе синтетички звук преку звучниците (системот го викаат Soundaktor), и во кабината би требало да звучи подобро (иако звукот е лажен).Да да знам за тоа, но не осеќам некоја ептен осетна разлика. Ќе видиме може се срами уште па е тивок
Да да знам за тоа, но не осеќам некоја ептен осетна разлика. Ќе видиме може се срами уште па е тивок
Се надевам дека нема афтермаркет ствари да става.Освен секако убави еднобојни сиви бандажи за летните гуми. А овие за зимски се разбира, колку да не е на раткапни.