Автор Тема: Регистрација а воедно и зелениот картон ке поефтини???  (Прочитано 14636 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Сега наместо радар у рака со двоглед ќе бидат џандариве и ќе гледаат у налепниците ;D

хухухухуууууу се умрев од смеење... ке паднев од столче од смеење бе хахахаха....
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Зошто бе...???
Па и на времето у бивша Југославија на шофершајбна се лепеше налепница со година на регистрација...Ништо ново..Едино им требаа 22 години да сватат дека тогашното укинување го направија без мозок, па сеа се враќаат на стариот добар начин. И мислат дека ја откриле Америка..Но да, така изгледа во очите на тинејџерите..Така се собираат гласови за на избори ..А во бивша Југославија се функционираше без пардон и како треба...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44364
  • Il Moderatore
Мислам дека нема врска со собирање гласови, ова е чисто административна работа, и според мене е сосема во ред. Може да се расправаме дали е боље стикер на таблица или на шајба, ама ја би сепак од внатре на шајба, пошто знам дека нема да ми падне или случајно да се одлепи.

Многу ќе ми биде кејф ако со камериве ги „ремпаат“ нерегистрираните.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7998
  • Плинаш!!!
А ако биде на таблица, може некој за инат да ти ја одлепи

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
ау, да... забораив на вандалскиот момент у државава :(

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Зошто бе...???
Па и на времето у бивша Југославија на шофершајбна се лепеше налепница со година на регистрација...Ништо ново..Едино им требаа 22 години да сватат дека тогашното укинување го направија без мозок, па сеа се враќаат на стариот добар начин. И мислат дека ја откриле Америка..Но да, така изгледа во очите на тинејџерите..Така се собираат гласови за на избори ..А во бивша Југославија се функционираше без пардон и како треба...

не бе... се смеев на она што го цитирав... у моментот кога го прочитав ми се створи слика на полицајци, застанати поред пат со тоа крајслерите, потпрени на хауба или кров со двогледите натакнати на очи и зјапаат по колите по налепниците...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7998
  • Плинаш!!!
ау, да... забораив на вандалскиот момент у државава :(
Да те поправам, тоа е ендемски вид на народ :):):):):):)

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4394
а зашто бе уопште да се плаќа налепницава,еднаш нешто да паднеше на терет на државата.и така се скупи давачките за регистрација,нека скрат од негде да ги ебам тоа лакомите

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
абе колку ке поскапи заради налепнициве? 30 денари? или можда 50?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
CarClub без пари дава налепници... ;D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
CarClub без пари дава налепници... ;D
КАРКЛУБ НЕ Е ЗАЕБАНЦИЈА :)
..... а ни технички преглед
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
со оглед на тоа што дрн дрн, дрн дрн
налепницата ќе чини симболични 1000денари

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
  • Пораки: 5087
sto se za nas 1000 den

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Да им го начукам јас, симболично. Ќе ме дотераат за регистрација по 500 евра да давам.

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
Симболично за нашата ни мила држава е само 1000 денари. Ако ставиме на сметка дека ретко некој плаќа под 12.000 за регистрација на возилото, ова ке му дојде како бокс. Да ти еб*м државата, за налепници ке наплатуваат, малку ли не пљачкаат со регистрациите, (А ширеа дефинформации по телевизиите, ке се намали регистрациите, ке се намали ова, она...) сеа уште со ова, е дефинитивно врвот...Гледам денеска ке почнале да ги глобат и велосипедстите со по 25 Е за погрешно паркирање и возење...Бреј до каде дојде државава, се удира по најсиромашното, и тоа што има да го нема....Се срамам што живеам овде, со овие глупости...:(