Автор Тема: Регистрација а воедно и зелениот картон ке поефтини???  (Прочитано 13598 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34146
  • Таков е животот... јебига
Какви се уште глупости нема да им текнат.... само пари да земат.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14157
Под симболично сигурно е минимум 1000 денари :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Ова е тотално контрапродуктивно. После полицијата ќе ги запира само тие без налепница а сите преваранти кои не ги регистрираат возилата ќе извадат фејк налепници. После кога ќе те застанат треба да ти измислат нешто за што да те казнат за да не испадне за џабе запирањето.

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
И да имаш и да немаш налепница ако го начекаш кога не му е исполента нормата за тој месец,секако ќе го јадеш ;)
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
И тоа шо викаш...

Отсутен BEST

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 270
  • BMW 330D facelift
налепниците се многу грда работа, колата си ја купив од бугарија и до ден денес неможам потполно да ја го исчистам ветробранското стакло од лепаците што ги оставаат тие налепници одкако ке ги извадиш, а од друга страна па налепниците не се одлепуваат баш, се кинат, со тоа што бугарските налепници за регистрација оставаат пола од налепницата на стаклото за да неможеш да ја извадиш и залепиш на друго возило...

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5574
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Dobro be, mora li se sto ke vidime nastana i kaj nas da go doneseme?
Ako imalo vo srbija ili bugarija mora i kaj nas da ima.

Sum za nalepnica, ali na predna registracija negde da se lepi, a ne na vetrobransko staklo.

svasta........
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
Мислете малку!!!

Значи ставаш фолија на стаклото, лајсна. И после ја ставаш налепницата врз фолијата...

Теее ајде малку иновативност.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7080
Имам чуено дека со крпче натопено со зејтин, одлично излегува 100% без да остави лепак и сл.

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
Глупости...Само уште некоја илјадарка да се ќари од народов...бреј..Мора некој да ги спонзорира блиндираните мерцедеси од 600к евра ебаго.. Само ѓто ги ичистив грозните лепенки од стаклата, сеа пак лепенки...Ова мора да се убие, дефинитивно...:(

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43919
  • Il Moderatore
налепниците се многу грда работа, колата си ја купив од бугарија и до ден денес неможам потполно да ја го исчистам ветробранското стакло од лепаците што ги оставаат тие налепници одкако ке ги извадиш, а од друга страна па налепниците не се одлепуваат баш, се кинат, со тоа што бугарските налепници за регистрација оставаат пола од налепницата на стаклото за да неможеш да ја извадиш и залепиш на друго возило...

Имам чуено дека со крпче натопено со зејтин, одлично излегува 100% без да остави лепак и сл.

Baby Wipes ;) Проверерно за вадење вињетки од пенџер ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен salt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 286
  • Opel Astra fan
    • Blog Za Mkd muzika I iOS aplikacii
Сега наместо радар у рака со двоглед ќе бидат џандариве и ќе гледаат у налепниците ;D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Што уште ќе им текне, нови таблички налепници, па уште пишале симболична цена испод 500 денари нема шанси да биде.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1341
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
Размислете малку и обратно. Многу полесно ќе се тргнат од сообраќај возила кои не поминале технички и се неосигурани.
Налепниците ( како вињети ) воопшто не се тешки за вадење, доволна е употреба на она средство за стакла. Во Бугарија има и специјални шпаклички за нив од едно евро, кои топ, без гребење си ја завршуваат работата.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
Ако ништо друго дечкиве до фолии ќе ви извадат каква било налепница, без проблем. :)