Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Falanga на 27 Декември 2011, 00:11:45 amЦитат: Kimi R на 27 Декември 2011, 00:10:28 amЦитат: Falanga на 27 Декември 2011, 00:07:56 amАиии Кимииии Луд чоек си ти. Исто како мене.не бе озбилно земи скролај по странава побрзо ќе видиш ќе си помислиш ти дека си, озбилно ти кажуем Најблиску што сум дошол до таква работа е кога држев одобрена покана да учествувам на конференција во Француската база Конкордија на Јужен пол. Нормално не се најде буџет и тоа пропадна во вода.Фаланга, ако некогаш те поканат Марсовците да отидеш на Mарс како Висок Представник на Друштвото за Заштита на Извитоперени Вонземјани, јас ќе ти најдам спонзори да ти го покријат патувањето со спејс шатл!
Цитат: Kimi R на 27 Декември 2011, 00:10:28 amЦитат: Falanga на 27 Декември 2011, 00:07:56 amАиии Кимииии Луд чоек си ти. Исто како мене.не бе озбилно земи скролај по странава побрзо ќе видиш ќе си помислиш ти дека си, озбилно ти кажуем Најблиску што сум дошол до таква работа е кога држев одобрена покана да учествувам на конференција во Француската база Конкордија на Јужен пол. Нормално не се најде буџет и тоа пропадна во вода.
Цитат: Falanga на 27 Декември 2011, 00:07:56 amАиии Кимииии Луд чоек си ти. Исто како мене.не бе озбилно земи скролај по странава побрзо ќе видиш ќе си помислиш ти дека си, озбилно ти кажуем
Аиии Кимииии Луд чоек си ти. Исто како мене.
А јас че го тјунирам шатлот за побрзо да стигне...
Аиии луд народ еј Спортекс ти само се обидуваш да ме испратиш некаде далеку а? По можност од кај што нема враќање назад
Цитат: Falanga на 28 Декември 2011, 13:09:37 pmАиии луд народ еј Спортекс ти само се обидуваш да ме испратиш некаде далеку а? По можност од кај што нема враќање назад Маршер ќе му смени мапа и за навигација и место назад да си дојдеш ќе те пратиме у Зумбадумба кај кралот Гоебамфалангасоголемиовкур, да те пречека на гости!
Иначе што би направиле вие ако метеорит еве да речеме со димензија на лубеница падне пред вас?
The energy of the blast was estimated to be between 1 and 2 megatons of TNT and left a hole of 15 metres in diameter in a field near Eslöv.