Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Decki go gledavte li time lapse videoto od ISS?Tie sto ne znaat trk tuka. Tie sto znaat a sakaat da go motnat vo visoka rezolucija trk tuka. eol.jsc.nasa.gov/Videos/CrewEarthObservationsVideos/
А како ги објаснувате црните дупки на сонцето.?
Црни дупки јас имам слушнато,е сеа ти ми кажуваш друго..Јас ти верувам тебе и на твојата информираност,повеќе знаење би го нарекол..
Јас сум слушнал и кај женските имало црни дупки и пеги...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Аиии Кимииии Луд чоек си ти. Исто како мене.
Цитат: Falanga на 27 Декември 2011, 00:07:56 amАиии Кимииии Луд чоек си ти. Исто како мене.не бе озбилно земи скролај по странава побрзо ќе видиш ќе си помислиш ти дека си, озбилно ти кажуем
Цитат: Kimi R на 27 Декември 2011, 00:10:28 amЦитат: Falanga на 27 Декември 2011, 00:07:56 amАиии Кимииии Луд чоек си ти. Исто како мене.не бе озбилно земи скролај по странава побрзо ќе видиш ќе си помислиш ти дека си, озбилно ти кажуем Најблиску што сум дошол до таква работа е кога држев одобрена покана да учествувам на конференција во Француската база Конкордија на Јужен пол. Нормално не се најде буџет и тоа пропадна во вода.