Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ова практично изгледа за на шофершајбнава, само не ти се чини дека на јак дожд може да лизга вода внатре?А и кај брисачиве ми изгледа комплицирано местењето, со оглед на тоа што не се креваат нормално брисачиве
А брисачите многу е лесно уствари даваш контакт но не ја палиш колата, стискаш еднаш надоле за активирање на брисачи и се креваат во позиција за менување. И во шкода е така 100%
Цитат: vlatko.klp на 27 Ноември 2018, 14:47:21 pmА брисачите многу е лесно уствари даваш контакт но не ја палиш колата, стискаш еднаш надоле за активирање на брисачи и се креваат во позиција за менување. И во шкода е така 100% Научив нешто ново Малку се мислев како ли се менуваат а да не кршиш прсти кај хаубата.
Минатата недела после перење гледам на браникот црна линија си викам ова мора да е прљавштина доаѓам поблиску курац убава гребаница ама појма немам како се случило. Ова ми излгеда на некаков си остар предмет при паркирање ама немам никаква меморија како би можело да се случи. Активирав каско франжиза ми е 150 еур а знам дека ова ќе кошта сигурно над 150 во официјален сервис така да на 9 Јануари ја носам на 10ти рекоа ќе биде готова. Ќе видиме како ќе излезе на крај. Чисто за евиденција си постирам.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)