Dali znaes kade se proizveduva Elantrava? Dali e vo Rusija?
Mislev da ne e vo Turcija, posto obicno sedanite na mnogu proizvoditeli tamu se proizveduvaat, no najdov informacija deka i10 i i20 se od Turcija, ne i Elantra.
Ми кажаа дека е директ од Кореја, се надевам дека е така. Секако сум презадоволен од изработката и квалитетот на материјалите искористени.
Аутолукс нема, Карбокс неможам да ги добијам на телефон за патосници.
Вчера земав таблици па се повозив малце низ СК кога немаше гужва. Супер кола, мислам дека направив супер избор. Сите потребни команди се на дофат, има еден куп ситници кои ја правам многу попрималива. Убаво повлекува и спие на пат. Некаде около 20км што пројдов низ СК без гужва на борд ми покажа 7.5, не е лошо. Uphill асист го проработав, требало малце да е пострмно и да се стисне појако на кочницата, мислам дека држи повеќе од 2 секунди, ама супер функционира. Телефонот го повржав со колата и супер опција за зборување, микрофонот и звучниците се супер ( незнам дали користи микрофон од телефон или има некаде вградено во колата, ама ако има вградено во колата супер се слуша на другата страна
).
Ми кажаа гума да сменам на тие бандажи и да го носам кај некој со искуство да не ги оштети сензорите. Така да во сабота му ставам нови гуми Сава Ескимо 3 и планирам малце до Паланка до манастирот да ја извозам на отворено.