Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: martinmax на 19 Декември 2016, 13:26:41 pmЦитат: BraneMKD на 19 Декември 2016, 13:25:50 pmСе одлучив за Cross Climate, резервирав во сабота во МотоЦентар да ги сменам и овие летни ке идат на продажба. Патосници уште не најдов гумени оргинал за колата.. На неколку места ме излажаа ке донесат и сега ке донеле после нова година.... Изгледа ке треба да си земам теписонки. Во самад прават они теписонки по нарачка. Има некој искуство со квалитет ?А зашо не си земеш оргинал од Хјундаи?4500 ги продаваат... Мислев да пројдам нешто поефтино, некако многу пари ко за патосници.
Цитат: BraneMKD на 19 Декември 2016, 13:25:50 pmСе одлучив за Cross Climate, резервирав во сабота во МотоЦентар да ги сменам и овие летни ке идат на продажба. Патосници уште не најдов гумени оргинал за колата.. На неколку места ме излажаа ке донесат и сега ке донеле после нова година.... Изгледа ке треба да си земам теписонки. Во самад прават они теписонки по нарачка. Има некој искуство со квалитет ?А зашо не си земеш оргинал од Хјундаи?
Се одлучив за Cross Climate, резервирав во сабота во МотоЦентар да ги сменам и овие летни ке идат на продажба. Патосници уште не најдов гумени оргинал за колата.. На неколку места ме излажаа ке донесат и сега ке донеле после нова година.... Изгледа ке треба да си земам теписонки. Во самад прават они теписонки по нарачка. Има некој искуство со квалитет ?
Види во демикс авто трејд на фејзбук. Ти ги носат до дома по карго. Јас земав едни и се супер. Мислам 1600 или 1800 беа ако добро памтам. Секако теписонски од поубавиот теписон и тоа.
Цитат: BraneMKD на 19 Декември 2016, 13:33:17 pmЦитат: martinmax на 19 Декември 2016, 13:26:41 pmЦитат: BraneMKD на 19 Декември 2016, 13:25:50 pmСе одлучив за Cross Climate, резервирав во сабота во МотоЦентар да ги сменам и овие летни ке идат на продажба. Патосници уште не најдов гумени оргинал за колата.. На неколку места ме излажаа ке донесат и сега ке донеле после нова година.... Изгледа ке треба да си земам теписонки. Во самад прават они теписонки по нарачка. Има некој искуство со квалитет ?А зашо не си земеш оргинал од Хјундаи?4500 ги продаваат... Мислев да пројдам нешто поефтино, некако многу пари ко за патосници.Јас мислам да ги купам, демек оргинал па раат ќе видиш неколку години..
Цитат: Deni на 19 Декември 2016, 13:36:47 pmВиди во демикс авто трејд на фејзбук. Ти ги носат до дома по карго. Јас земав едни и се супер. Мислам 1600 или 1800 беа ако добро памтам. Секако теписонски од поубавиот теписон и тоа.Нема ни кај нив. Сите по МК ги побарав и нема патосници гумени оргинал. Незнам универзалните колку ке се фатат. Евентуално да одам на оргинал од Хјундаи за 4500. Цитат: martinmax на 19 Декември 2016, 13:51:11 pmЦитат: BraneMKD на 19 Декември 2016, 13:33:17 pmЦитат: martinmax на 19 Декември 2016, 13:26:41 pmЦитат: BraneMKD на 19 Декември 2016, 13:25:50 pmСе одлучив за Cross Climate, резервирав во сабота во МотоЦентар да ги сменам и овие летни ке идат на продажба. Патосници уште не најдов гумени оргинал за колата.. На неколку места ме излажаа ке донесат и сега ке донеле после нова година.... Изгледа ке треба да си земам теписонки. Во самад прават они теписонки по нарачка. Има некој искуство со квалитет ?А зашо не си земеш оргинал од Хјундаи?4500 ги продаваат... Мислев да пројдам нешто поефтино, некако многу пари ко за патосници.Јас мислам да ги купам, демек оргинал па раат ќе видиш неколку години..Незнам колку се квалитет и кој ги произведува, тогаш ги видов кога ја земав колата ама не ми се даваше толку пари, мислев ке најдам поефтино. По тебе мислиш дека се квалитетни и ке тераат подолго ?