Rece deka ne sakash sensless vozhnja a insigniata kolku so pamtam na site testovi beshe opishana kako takva. Koga veke e zgolemen budzetot ja bi baral mondeo vakvo so 2.0tdci ili akord samo radi odlicniot dizel koj e eden od retkite sto ne klokotka
Не се сеќавам дека Инсигнијата ми има оставено впечаток дека има сенслес вожња. Факт е дека нема толку добра вожња како Мондеото, ама е далеку од сенслес како Ситроен Ц5 рецимо.
Реков дека би имале дополнително финансирање, не дека сме добиле лото и се зголемил буџетот

Мондео, Инсигниа и дефинитвно би размислил јас за Акорд. Што и да одбери нема да се заеби така што.
Акордите се значително поскапи, башка што немам салон за Хонда во близина.
она мондеоно ко недозавршен рендер изгледа
Мислам дека е највише заради бандажите. Чудно некако личи.
Малку е чудна глупа бојава на Инсигниата.
Ама не толку битно пошто кога возиш си внатре 
Не знам зашто би била глупа бојата. Не е веш машина, не е дифолт сребрено, не е црна. Плава си е, не знам шо толку не чини.
Мондеото, инсигниата не е ништо поубава, дури погрда ми е, поготово од позади. Поубава и по директна и прецизна вожња ќе има мондеото. Не сакам каравани уопште па нема многу да коментирам.
Ако се води по мислењата тешко него. Ќе треба да слуша како му оксидира инсигниата додека стои до неа и да не слуша како фордот му работи во зима. Или уз мали сервис да прави лимарија на опелот. Тешко него па ќе кажам.
Се согласувам, башка и одма реков дека знам дека Мондеото ќе има подобра вожња. Едноставно, Форд си ја знаат работата на тоа поле, и тука нема муабет.
Затоа не се водам по општо прифатените народни „мислења“.
Најнебитна работа на половно возило е бојата.
Не е толку небитна... Може да биде дреч зелена рецимо