2008 е многу комплетен продукт. Ни премал, ни преголем, со целата опрема која треба да ја има. Добар ти е изборот за автоматик.
Јас го возев пред фејслифтот.
Ако треба да бирам измеѓу црна и бела боја, би избрал бела. За жал, веќе ја немаат портокаловата од пред фејслифтот. Сега би одел на Obsession Blue или Elixir Red.
Кажи ми сериозно, какви се со поддршка и сервис долу во Лисиче? Лудило е таму колку коли имаат и колку луѓе се ангажирани. Од тоа што го видов на око, ми делува сериозно, за разлика од други, вистинска машинерија. Од тоа што го спомна Петар од Peugeot, океј лик е, вети и попуст. Рече дека одржувањето е ефтино, мал сервис 7–8 илјади денари за Peugeot.
Има место за 5 души, има ли снага да влече, жаргонски речено? Не се зезам, фала ти на одговор. Ми фаќа око, и добра цена има. Црното е бесно. Оваа беше донесена пред 3 дена, не беше ни испрана, и веќе се продадени – додека јас бев таму, две коли од 2008 ги продадоа. GT верзија тешко се набавува, а ова е Allure што ја пуштив,
Околу боја бела е многу убава, ама надвор кога ке изелзе на сонце како да се смалува колата, црнава испрана средена лудило е колку е добра.Се добро од алур нема панорама друго горе доле..