Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
колку е нов фиат тито ? ко на огласот ? некако скапо е 11к за фиат...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Модерниве каравани најчесто се со иста должина како соодветните седани, чисто за споредба на големината и проблемот да се вози караван низ град И јас сум љубител на каравани како златниот Иначе немам дете, па да не мислите дека ради количката ми е.
Наредно планирам на колава која има 620 литра гепек да и закачам и куфер од 420 литра горе, гепекот на хеч кола за мој потреби е смешка, исто како да го нема.
И мене не ми е јасно зошто некој е против од плус простор. Си има + и - исто како и хеч.Јас за мене знам дека неможам без саглам гепек, еден период останав само со хеч и одма купив кровен куфер, цело време сум имал коли со голем гепек и благослов е тоа, па кој како сака нека свати.Наредно планирам на колава која има 620 литра гепек да и закачам и куфер од 420 литра горе, гепекот на хеч кола за мој потреби е смешка, исто како да го нема.
За шо ти е караван?Изговор дека имаш дете, па ти треба караван?Пффф глупости.......... до 1.5 год старост на детето количка носам, после тоа оди во аут и ми треба хеч. Да се акам со караван 98% од времето наваму натаму за џабе. Не фала.
Моментално најбољи караван.. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)