Автор Тема: The Grand Tour (Top Gear Amazon) Clarkson/Hammond/May  (Прочитано 120180 пати)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Одг: The Grand Tour (Top Gear Amazon) Clarkson/Hammond/May
« Одговори #495 на: 29 Декември 2017, 14:20:17 pm »
Досадна најновата епизода. Делот со McLarenot интересен, наградите интересни, гостите ги скокнав, делот во Хрватска тиња. Хрватицата добра.

Ј*беш работа и ти, петок е, вакви работи се пишуваат во сабота/недела, да има чоек време да изгледа барем. Вака сеа немам мерак да гледам.

Отсутен stapmkd

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 765
« Одговори #496 на: 30 Декември 2017, 00:27:14 am »
Да, се задржиме сеа за сеа на претходната епизода :P хахаха
и дел од содржината од неа

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #497 на: 30 Декември 2017, 15:41:23 pm »
Интересна епизода...

Мекларенот ружен али со пронајдок (осветлен мотор)за кој се чудам како не им текна на другиве до сега од Бугати , преку Ферари/Пагани па до Ламбо.. Браво.
Наградите смешни, поготово Р.Роверот.
Хрватска...ми беше забавна за гледање. Интересна замисла за "unscripted" show, поготово кога за последните 2 бамборев дека е едно те исто само со други коли.Не дека и ова не беше...но..
Хрватицата, згодна али со глас како сестрите на Марџ Симпсон.
Гостите исто ги премотав, али видов дека зафаќаат 14 факинг минути од шоуто. Премногу.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #498 на: 30 Декември 2017, 16:23:57 pm »
Супер епизода. Гостите 0 шанса дадена одма исскролани. Другото супер. Малце килавко тоа анскриптед ама добро како поента.

Малце фалат некако онакви грандиозни моменти. Језда имаше претходната неколку моменти ама пак малце се. Треба повеќе.

Ама многу беа потребни луѓево на екранот. Препотребни.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14712
« Одговори #499 на: 30 Декември 2017, 16:57:00 pm »
Интересна епизода...

Мекларенот ружен али со пронајдок (осветлен мотор)за кој се чудам како не им текна на другиве до сега од Бугати , преку Ферари/Пагани па до Ламбо.. Браво.
Наградите смешни, поготово Р.Роверот.
Хрватска...ми беше забавна за гледање. Интересна замисла за "unscripted" show, поготово кога за последните 2 бамборев дека е едно те исто само со други коли.Не дека и ова не беше...но..
Хрватицата, згодна али со глас како сестрите на Марџ Симпсон.
Гостите исто ги премотав, али видов дека зафаќаат 14 факинг минути од шоуто. Премногу.

Ми го зеде зборот. Мада Мекларенот некако ми станува се поубав. It grows on me ;D

Башка Хрватицата мали цицки имаше.

;D

Отсутен koce1102

• Редовен
  • Пораки: 1554
« Одговори #500 на: 30 Декември 2017, 16:59:57 pm »
Гостите голем -------------------- .
Наградата за Задник :) на право место дадена.
Другото си беше океј.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
« Одговори #501 на: 30 Декември 2017, 17:08:25 pm »
Гостите беа одлични.

Едниот работел во погонот на ТВР и кажуваше како работел на склопување коли, каков бил производниот процес и контролата на квалитет во ТВР. Другиот, татко му бил еден од главните за вадење на оригиналното Мини од фабрика на пазарот.

Ама нели, модерно е да се јаде лајна, наместо да се научат две-три работи.   ;)

Мекларенот, не ме бендиса.

Наградите во нивен стил, иронични. Хрватска, колку ли само можело да биде по Јадранската магистрала, на автопатот Загреб-Ријека. Па да се пуштат од Ријека према Илирска Бистрица/Козина/Трст... Каков само експресен пат има со благи кривини за пуштање према Трст. Па па па... Ама нели без сценарио. :(
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #502 на: 30 Декември 2017, 17:09:17 pm »
Хм.. Ете, за прв пат ever прескокам гости, и интересни биле. Баш ќе погледнам.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #503 на: 30 Декември 2017, 17:31:42 pm »
Мекларенот многу многу подобро изгледа од неговите претходници кои ми беа ништо специјално, особено првиот како и да се вика модел. Перформансите стандардно одлични.

Гостите јас стандардно си ги гледам и често се интересни, ако ги скокате нормално дека ви се досадни :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #504 на: 30 Декември 2017, 17:33:44 pm »
Не, не не, лошо си го сфатил концептот, не се досадни дека ги скокаме, туку ги скокаме дека се досадни :P

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #505 на: 30 Декември 2017, 17:34:48 pm »
Вие си знаете, големи сте ;D
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #506 на: 30 Декември 2017, 17:37:25 pm »
А бе како да ти кажам, минатана епизода ептен кул фраери, едниот живее со мечка, другиот снимил филм со мечка.
Оваа епизода не ни сфатив што се и кои се гостите... Каква интересна животна сторија, дрш ме мајко. Ко на вести коа ке ги даат оние „сам татко чува три деца на ланска социјална помош“. ојте шетајте.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #507 на: 30 Декември 2017, 18:00:52 pm »
А бе како да ти кажам, минатана епизода ептен кул фраери, едниот живее со мечка, другиот снимил филм со мечка.
Оваа епизода не ни сфатив што се и кои се гостите... Каква интересна животна сторија, дрш ме мајко. Ко на вести коа ке ги даат оние „сам татко чува три деца на ланска социјална помош“. ојте шетајте.
Скратено "кур се тресе".

Само нека се множат епизоди. Одлично примија критики за стварите што нечинеа од претходната сезона.

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5140
  • The Spartan General
« Одговори #508 на: 30 Декември 2017, 18:04:55 pm »
Прашање на перспектива и вкусови.

На мене ми е интересно да слушнам искуства од правење, склопување коли. Особено такви кои што имаат некаков примат на легендарни. Ако типот рецимо има работено во Алфа и почнеше да објаснува за самите алфи, речиси сум сигурен дека коментарот немаше да ти биде таков.

Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #509 на: 30 Декември 2017, 18:09:42 pm »
Ок, не ми ја погодиле перспективата 3 епизоди уназад. Минатата сезона, со селебрити брејн краш, ми ја погдоија перспективата во секоја епизода.