Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дали може да се стави ПЛИН на 1.0 ЕКОБУСТ на форд? Со 100 или 125кс!? Која цена се тие системи!?
Здраво, ме интересира за плински систем за Фиат Пунто 1.2 8в од 2006 год.Дали се губи од брзината на колата, како и влечната сила на моторот дали се намалува.и потрошувачката на плин е 10% повеќе од таа на бензин?
Дали може да ми препорачате плински уред за Opel Vectra B 2.0 136 ks? И која е цената за истиот
Ај да си прашам и јас... на олдтајмер дали вградувате... Се работи за Шкода 100, има IPM32 карбуратор , едногрли...Дали? Како? Што? КОЛКУ??? Патем, нема место за резервно тркало како на новите коли за боца...
Да ве прашам нешто искуство со плин имам 0 земав вектра а 2.0и 115кс си работи доста мирно тивко меѓутоа и драстично послаба за забрзување, потегнување или искачување угорници има поставено плински уред ЛОВЕКО мислам дека претерано е намален плинот очигледно ја мерев баш ми троши 8.2 плин на отворено со просечна вожња... Како оди штелувањето компјутерски или рачно, дали кога ке се наштелува убаво ке има и доста поголема потрошувачка и дали тоа може кај вас да поминам Фала