Ajде малку апдејт на темава да направиме.Одено минатата недела на Автопазарот во маџари а таму ѓубре до ѓубре.
Не бев за купување туку чисто да изгубам време али разочаран сум.
Како и да е нова скапаница овојпат кај човеков.Ме побара братот на лепшава моја половина да одел да види кај Ибраим што коли имало.МУ се гледало евтино и му се допаѓал мерцедесот.Му се јавивме и го прашуваме.Има ли фарбано и има ли проблеми со мотор.Вели нема колата грам фарба ова она
Мотор фабрика.Минатата недела кога бевме му бараше 6200-6300 ми се чини
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/2323803-Mercedes-E220-CDI-CLASSIC-NEW--03Отидовме да видиме и што да видам.Човеков е комедија.Си нашол некое плацче пустиот и си отворил импровизирана работилница и канал на сред двор и си ги прерправа т.е си прави плукни залепи на коливе.
Абе една саглам да имаше
Да се навратам на мерцедесот.Уште од прва се виде дека е фарбано задна лева страна.Викам другар овој фарбан али нема везе.Отвараме врата да погледнеме внатре и осеќам мирис на боја ???Абе труе на боја?Некаде го фарбал,а каде незнам:/ Ентериерот беше добар
Отвараме позади гепек и крцка истиот.Тој вика чекај малку.Донесе вд-40 и со спрејот пссст.Ај си викам циркуз е човеков.
Велам ние не се разбираме околу механика,туку дали е добар моторов.Да да вели.Супер е.
НЕ го ни запаливме и си фативме патот кон дома.
Џабе утепан пат до таму.Нема ни 10% саглам кола.