Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: alfa147 на 14 Септември 2015, 12:45:53 pmЗнам дека телефонот се витка, уште коа искочи гледав тестови, само што не мислев дека ке ми се случи мене, со оглед на тоа како го пазам, али јбг марфи Изглеа сум го седнал, од друго неможе да е !Ме интересираше некој веке дали имал вакво искуство и ако имал дали и како го средил, пошо по моја логика може да се опраи, метал е тоа, чим се свиткал може и да се исправи, нема да биде чичка нов али нема да биде као банана.Секој реномиран автолимар со кар-о-лајнер (у маЌедонија попозната како Каролина) ќе го исправи, у линија ќе го доведе! После само малце кит и на флека ќе го шприцне, ко` нов ќе биде
Знам дека телефонот се витка, уште коа искочи гледав тестови, само што не мислев дека ке ми се случи мене, со оглед на тоа како го пазам, али јбг марфи Изглеа сум го седнал, од друго неможе да е !Ме интересираше некој веке дали имал вакво искуство и ако имал дали и како го средил, пошо по моја логика може да се опраи, метал е тоа, чим се свиткал може и да се исправи, нема да биде чичка нов али нема да биде као банана.
Well, that didn't take long.A well known jailbreaking expert, operating under the moniker of iH8sn0w, released a video online last night revealing the untethered jailbreak of iOS 9, which was announced only a few days ago as part of the Apple iPhone event.