Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Имал ли некој проблем до сеа со iPhone 6-ка (виткање на телефонот), и ако успеал да го среди, каде, како и колку пари ...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
The table shows whether each flagship was an upgrade, or indeed a downgrade, when compared to the device it replaced. So as an example, the Samsung Galaxy S6 gained a point for having a better screen resolution than the Galaxy S5. All nice and simple, we’re sure you’ll agree. When each handset has been compared to the flagship phone they replaced, a total score is awarded – upgrades minus downgrades equals final score.
As it turns out, the iPhone actually beats out six of the seven handsets it is compared to, with the Motorola Moto X Style actually scoring a tie.
Знам дека телефонот се витка, уште коа искочи гледав тестови, само што не мислев дека ке ми се случи мене, со оглед на тоа како го пазам, али јбг марфи Изглеа сум го седнал, од друго неможе да е !Ме интересираше некој веке дали имал вакво искуство и ако имал дали и како го средил, пошо по моја логика може да се опраи, метал е тоа, чим се свиткал може и да се исправи, нема да биде чичка нов али нема да биде као банана.