Автор Тема: Се за iPhone и останати i уреди.  (Прочитано 536846 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
Одг: Се за iPhone и останати i уреди.
« Одговори #2205 на: 22 Септември 2015, 12:49:46 pm »
iOS лагува на iPhone 6?

АААААУУУУУУ

:)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2792
« Одговори #2206 на: 22 Септември 2015, 12:50:36 pm »
Јас го кладов и тоа на 5ка и лагува и сецка посебно на будење на екран. Мене ми делува дека е поспор од претходниот. Бонус е што имаш две нови системски апликации кои нема да ги користиш, тастатурата сега прикажува големи и мали букви (јеееееј) и сега имаш селектирање со влечење во галерија... толку видов јас.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #2207 на: 22 Септември 2015, 12:51:33 pm »
Јас го кладов и тоа на 5ка и лагува и сецка посебно на будење на екран. Мене ми делува дека е поспор од претходниот. Бонус е што имаш две нови системски апликации кои нема да ги користиш, тастатурата сега прикажува големи и мали букви (јеееееј) и сега имаш селектирање со влечење во галерија... толку видов јас.

КОНЕЧНО!! ;D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #2208 на: 22 Септември 2015, 13:12:17 pm »
Se zaebav shto go turiv, laguva seushte, duri mi ide i na zhivci, chim na 6ka laguva, garantirano kje ti laguva na 5S(valjda takov imashe ko shro pamtam), za turanje, kako sakash, ja bi naprail downgrade odma

И јас сум на 5Ѕ со 8.4.1, си тера супер и не го гибам
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11754
  • Архитект
« Одговори #2209 на: 22 Септември 2015, 13:17:48 pm »
Почекајте да се стабилизира. Слушам дека веќе се спрема 9.0.1 или 9.1

Башка почекајте џеилбрејк да излези како шо треба, после апдејт.
:)

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
« Одговори #2210 на: 22 Септември 2015, 13:19:43 pm »

Se zaebav shto go turiv, laguva seushte, duri mi ide i na zhivci, chim na 6ka laguva, garantirano kje ti laguva na 5S(valjda takov imashe ko shro pamtam), za turanje, kako sakash, ja bi naprail downgrade odma

И јас сум на 5Ѕ со 8.4.1, си тера супер и не го гибам

Mene 6kava na 8.4.1 si letashe, ali pusta ljubopitnost da vidam sho ima plus na 9ka se zaebav :/
No turbo, no fun :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #2211 на: 22 Септември 2015, 13:20:38 pm »
n00b :)

Не се клава одма тоа :) Исто као што не требаше одма (а ваљда и сеуште не треба) да се тура Виндоус 10 :)

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
« Одговори #2212 на: 22 Септември 2015, 13:30:06 pm »
Е ајде де, ја дебилот, да не останам покус, во 2 саат по полноќ на 17ти го шлапнав, коа видов што е работава, коса ми се крена, ми идеше цигарата у око да си ја изгасам, ме мрзи а и немам време да барам чаре за даунгрејд, ќе го истрпам уште некое време
No turbo, no fun :)

Отсутен velestrumf

• Легенда

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #2214 на: 22 Септември 2015, 13:42:23 pm »
Мене ми е сасвим ок на 5s. Минимално лагува во одредени моменти, ама далеку од тоа да се каам или да ми смета.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
« Одговори #2215 на: 22 Септември 2015, 13:48:23 pm »
Мене ми е сасвим ок на 5s. Минимално лагува во одредени моменти, ама далеку од тоа да се каам или да ми смета.

Нели? Не е толкава драма, телефон е.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3282
« Одговори #2216 на: 22 Септември 2015, 13:51:38 pm »
На iPhone 6 го возам веќе 5-6 дена и ок е. Не сум приметил дека лагува. И да има некој лаг мене не ми паднало во очи за да го приметам.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
« Одговори #2217 на: 22 Септември 2015, 14:10:05 pm »
На iPhone 6 го возам веќе 5-6 дена и ок е. Не сум приметил дека лагува. И да има некој лаг мене не ми паднало во очи за да го приметам.

Али ти си ептен турбо епл фан, така да не се важи твоето мислење, ја молам администрација да се избрише :D :D :D

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3282
« Одговори #2218 на: 22 Септември 2015, 14:13:23 pm »

Али ти си ептен турбо епл фан, така да не се важи твоето мислење, ја молам администрација да се избрише :D :D :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9118
« Одговори #2219 на: 22 Септември 2015, 14:14:17 pm »
така се купува нов телефон ке си го заебеш стариот со упдејт од Епл и после нов ајфон појак