Како го кажа ова за тие пари, ко 2 години да е стара колава. А таа 8 години стара со никаква опрема (добро клима и радио со цд) и претпоставувам никаква вожња. Колку пари треба да биде според тебе ова 8 годишно кибритче?
Другар без лутење.И ова како ауди а6 си има свои предности.
Ти што очекуваш да има.Кожа,темпомат,абс или можеби како тесла авто пилот.Да не претеруваме.Во 1100 кубика тоа е.Реално Џабе ја има климата и разни тракатанци други.
Малите коли како и големите си имаат свои предности.За ова многупати е дискутирано на форумов.
Имам возено на еден колега од работа незнам точно која година hyundai i10 и солидна вожња има,но голема мана е што е внатре просторот е навистина мал.Моторот е доста бучен и реално не би го избрал пред други возила во класата.
Имаат мали акумулаторчиња дури и смешни и реално иако е добро опремено треба да знаеш да ја штедиш струјата.
Односно радио,светло и отварање прозор во истовремено не бива,или пак клима вклучена и да сакаш прозор да спуштиш.НЕма шанси.Се мачи возилото.Сепак јас би земал некое без опрема вакво и мислам дека доста би се тркалало.
Колегава не се жали,но досега има поминато 10-15000км највеќе.Не ја ни вози колата многу,па не можам да знам дали ќе и биде нешто на 30000 или нема.
Сепак не ми делува на некоја солидна изработка,од примерот на новите пунта или пак пежо 207 да речеме.
Поточно кажано делува многу евтина изработка
Инаку од информација од втора рака наслушнав дека колава била удрена позади и фарбана.Ќе повторам Ова ми е информација од втора рака,но многу веројатно и точна