Се сосгласувам со DarthJe5us.Види го пунтово и оди изброј му ги парите.
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1842469Убедливо најдобра понуда е на пазарот.Јас бев да го гледам денес и многу се мислев со жена ми дали да го земеме или да одиме на ново Гранде Пунто.Ние веќе поточно од татко и веќе имаме едно пунто 2001-2002 година па на крај решивме да смениме малку и да одиме на ново од салон гранде пунто.За ова многу се мислевме бидејќи имав возено на тест 2007 година и знам дека е измислица за ова нашево од 2001 али ете сеуште сме во недоумица,мада како рече женава нема бунење.
За Човеков погоре по телефон ми се виде многу фер!Ни кажа дека пукнат е браникот малку напред и дека го закачил на тротоар и вратата десна била малку поднабиена од топка,но не е фарбано и не е китирана.Ја носел на пеглање само.Си рече искрено дека не било гаражирано.
Бидејќи имаме пунто а и сите што имаат знаат дека со лимарија се малку проблематични особено во дел на вратите. решив да отидам да го видам
Отидов го видов и се што беше кажано по телефон,така и испадна.Нема лаги.Пепељара нова.Се гледа дека не е пушено(пушење во кола и жолт покрив ми е нешто најгадно во живот) колата оди доста убаво,и точно е дека не е фарбана никаде и дека немала удари.
Ја пробав и немам замерки.Ми оди подеднакво добро како ново ауто.Да не му се верува на човек дека има минато 80000 и нешто илјади(колку точно не запаметив точно али помеѓу 85 и 90 илјади беше)Да ја врати човеков на 40000км тешко би било да се примети на прва.
Се на се јас мислам дека поубава кола на пазарот немаш во моментов.Плус иако исти мотор со нашево,ова е доста постартно има поголемо забрзување и нормално како фејслифт мора да е поубаво.Мене ме нервираа само раткапните кои ги имаше,ама со парите што ќе ти останат можеш да му докупиш едни убави бандаши и да заличи малку.Сепак сега треба да бркаш пи*иња нели.Можеш да поминеш и со раткапни.Има страшно убав избор,но верувај јас кога барав не успеав да најдам кај нас оригинал од пунто.Можеби ќе треба да се помачиш малку или од надвор,но поубава опција би била бандаши секако.
Се согласувам со и со Исус за пежо 206,ама тешко се наоѓа сочувано,а и тие се мислам до 2005 година не сметајќи ги овие новиве иранскиве седани кои се понови
Втора опција ти е ова пунто.Не сум го видел ова бидејќи не обожавам кола со две врати,особено не сега кога очекувам деца да имам,а и знам од искуство тешко се продава.Сепак моторот е ист и тука ќе немаш промашување.Ако не ти пречи бојата и двете врати и тоа што има 30000 повеќе поминато,но и ако е се во ред и ова не е воопшто лоша опција.
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1323605Трета опција според мене би ти било пежово 206 седан.Верувам дека ќе намали барем 100 евра на цена.
Мана е што моторот 1.4 си троши споредбено со пунтовци 1.2 од новиве модели имаш меѓу најмала потршоувачка)се разбира ако е ова фактор.
и ако добро приметувам од сликава,воланов е како да поминал 200000км,а не 50000км
Воланов не е кожен како што пишал и обично кога ќе видам лаги и пред да sвонам тоа ме одвраќа од купување кола.И последно човеков е изгледа цига*че па ако е така лагички ќе си добиеш на куп сигурно.
Еве го пежото.