Многу ме интересираат детаљи од оваа област.
Сметам дека темава може да ни е од корист и нас а и на оние кои планираат да купуваат некоја кола...
Ќе ве замолам културно и со факти, ако некој од администрацијата смета дека темава не треба да постои нека каже причина и нека стави клуч
ЛУК ламела, потисна и лагер мејд бај Валео 13,500 денара, кога ја извадија старата иста беше како новата (порачана од грција па демек ја немало па од Германија дошла во грција).
Ремса предни и задни дискови и преди и задни плочки со сензори = 12,000 денари комплет, има и поскапи но овие како што слушнав се одлични за цената, јас сменив само предни плочки, дисковите се ок не се за менање а задните плочки ќе ги мењам, има и поевтини плочки предни 1500 лпр некои италијански, задни под 1000, и кинески имаше предни за 1300, оригиналот 6000 денари во аутомобиле ск.
За уљето нема да коментираме, 5,5л собира пустата
, Хенгст филтер за уље 450 денари, за нафта 800 денари, за воздух 900 денари, за клима карбонски 1250 денари.
Ми мрси АТФ од цревото од летва до серво пумпа, го најдовме половно за 1500 денара.
За ова е убаво да се дебатира а и нека летаат критики и забелешки по брендовите за резервни делови да научиме сите по нешто...
Благодарам