Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
A eve da vi pomognam kako izgledat ako gi barate
Да не отварам тема за ова ќе пишам во оваа тема.Кога пуштам прскалките за шофершајбна прво се уклучуваат брисачите, поминуваат еднаш на суво и отпосле прскалките прскаат и страшно ме нервира тоа. Моторчето(пумпицата) ми беше изгорено го менував. Има ли некој идеа дали и како може да се реши тоа и до што може да биде? Да се направи прво да се уклучат прскалките па брисачите.
Цитат: DARK MK1 GTI на 28 Мај 2013, 17:04:50 pmA eve da vi pomognam kako izgledat ako gi barateДенес земав баш вакви од Бриколаж за некои ефтини пари, од прва - одлични се. Без шум, со добро бришење и без флеки на пенџерот. Ќе ја видиме нивната трајност и како се однесуваат на дожд и при постојана работа...
Verovatno e do toa da se vraka cela tecnost pa mu treba vreme. Da ne ima nekoja klapna sto sprecuva da se vrati vodata?
Цитат: Simo - Carrier166 на 25 Август 2013, 13:47:42 pmЦитат: DARK MK1 GTI на 28 Мај 2013, 17:04:50 pmA eve da vi pomognam kako izgledat ako gi barateДенес земав баш вакви од Бриколаж за некои ефтини пари, од прва - одлични се. Без шум, со добро бришење и без флеки на пенџерот. Ќе ја видиме нивната трајност и како се однесуваат на дожд и при постојана работа... Симо, не се пофали - како бришачиве?
Цитат: Diesel на 20 Септември 2013, 21:14:30 pmЦитат: Simo - Carrier166 на 25 Август 2013, 13:47:42 pmЦитат: DARK MK1 GTI на 28 Мај 2013, 17:04:50 pmA eve da vi pomognam kako izgledat ako gi barateДенес земав баш вакви од Бриколаж за некои ефтини пари, од прва - одлични се. Без шум, со добро бришење и без флеки на пенџерот. Ќе ја видиме нивната трајност и како се однесуваат на дожд и при постојана работа... Симо, не се пофали - како бришачиве?брисачиве се доста солидни супер бришат јас сум дури и позадоволен од аир 8 отколку од валеото е сега не знам колку ќе издржливи
Цитат: Deno на 20 Септември 2013, 18:43:51 pmДа не отварам тема за ова ќе пишам во оваа тема.Кога пуштам прскалките за шофершајбна прво се уклучуваат брисачите, поминуваат еднаш на суво и отпосле прскалките прскаат и страшно ме нервира тоа. Моторчето(пумпицата) ми беше изгорено го менував. Има ли некој идеа дали и како може да се реши тоа и до што може да биде? Да се направи прво да се уклучат прскалките па брисачите.некој електричар да ти ги намести бришачите да ти палат 3-4 секунди покасно од моторчето за водата да има фора да дојде до стаклосигурно има и некој друг начин,али првин на ова ми текна