Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Пред еден месец кога беа дождовите по пат за Скопје попушти еден од фабричките Valeo, го заменав со Wurth, мислам дека 450 денари го платив.. Еве го квалитетот на вурт за 450 денари. Користен е 2 сати на дожд и 2 три притискања да ја замијам шофершајбната.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Deneska kupeni, vaka na prv vpecatok zadovolen sum 😁(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Samo nakamoto premium verujte mi 😁
Цитат: Roci на 31 Октомври 2020, 12:19:10 pmDeneska kupeni, vaka na prv vpecatok zadovolen sum (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Da se samocitiram posle 1 godina, brisacive se extraaa, nz grcki li se kakvi se, ama pred 1 godina zemav za dusterot staklo se kako prviot den brisat bez damka, deneska kupiv i za picantoto isti. Inaku gi ima vo Lendikom prodavnica za avto delovi ( jas gi zemav od Veles ) pretpostavuvam i vo Skopje vo Lendikom i na drugi mesta bi trebalo da gi ima. Cena nz zimav i drugi raboti ama ne se skapi
Deneska kupeni, vaka na prv vpecatok zadovolen sum (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)