Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Allexxander на 28 Октомври 2014, 18:41:30 pmНе знам бе луѓе како ви издржуваат толку малку бришачите, 2 недели? Шо им праите? Па треба на нецелосно одмрзната шофершајбна да ги пуштат цело време за да отидат за толку кратко. Ако уште на старт се со маана тоа е друг муабет веќе.Толку ги биваше. Рипаа по шофершајбна, мислам дека гумата беше премногу крута.@Саше: Ради истата причина и јас почнав да гледам други алтернативи. Ме израдува Марјанот со Валеото.
Не знам бе луѓе како ви издржуваат толку малку бришачите, 2 недели? Шо им праите? Па треба на нецелосно одмрзната шофершајбна да ги пуштат цело време за да отидат за толку кратко. Ако уште на старт се со маана тоа е друг муабет веќе.
@marjanot - Oд каде ги купи брисачите ?
Цитат: Passat3B на 27 Јули 2014, 02:34:26 amГи бива praxis air 8 и praxis air 1 (што е разликата) и која е цената за парче? Треба да ги сменам моите па затоа прашувам.. Само овие ги има на макпетрол, и обични брисачи има али тие не ги ни гледам Ги имам аир 8, во првите 3 месеци беа фантастични, но потоа почнаа да ,,квичат,, неподносливо и да не бришат убаво. Јас не би ти ги препорачал.
Ги бива praxis air 8 и praxis air 1 (што е разликата) и која е цената за парче? Треба да ги сменам моите па затоа прашувам.. Само овие ги има на макпетрол, и обични брисачи има али тие не ги ни гледам
Германски бришачи во Кармакс. За димензии 22'' со 16'' супер флет добив цена од 690 денари пар.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)