Абе хејтери..не го остаивте човеков на раат да му е... тоа...
Едно прашање до гојдо (пошто се правиш попаметен од сите но офенс),зошто во европа се продаваат повеќе VW возила него Toyot-и..?
Шефе, твој проблем е што не супеваш да ја пронајдеш иронијата и сарказмот во муабетот. Искрено ме заболе и за VW и за Toyota, само се заебавам со некои ликови кои вени сечат по VW. Гледам и ти се најде погоден во муабетот, колку тажно.
А да, VW продава повеќе возила од Тојота во Европа затоа што Европа има развиена авто-индустрија и секоја развиена европска земја си има свој бренд кој што нацијата по дифолт си го купува и за кој цените им се многу попристапни. Во таа насока германците и австриците се тешки шовинисти и националисти и освен германското не признаваат ништо друго. Ако одиш во западна европа ќе забележиш дека во ниедна друга земја не се возат толку национални возила колку што е тоа случајот во Германија. А Германија е над 10% од популацијата во Европа. Згора на тоа имаат пополволни цени и сервис од VW одошто од Тојота.
Додека сите пробуваат да најдат(искажат) хумор во било кој муабет ти искажуваш или па сакаш другите да ја најдат иронијата и сарказмот,и после кај мене бил проблемот..?
ТИ ЗДРАВ ЛИ СИ БЕ..?
П.С. искрено не ме боли ама ич за голфот нит па ме погоди (ко што тврдиш),јас и другите кои што сечат вени (според тебе) за vw,сакаме само да си ја најдеме максималната точка на задоволство со своите коли,додека другите (ко тебе) сте спремни да истролате толку многу за марката која што е многу поуспешна од марката (колата) која што вие ја возите,и воедно со тоа стварате мржња..Те молам,те гледам возрасен човек у години си,памет у глава,овој форум треба да служи за забава..а не тролање..