Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
За сите заинтересирани за тетоважи. Термините за тетовирање кај мене веќе се пополнети до крај на мај 2017. Наредниве месеци нема да закажувам нови клиенти, затоа што имам премногу работа со веќе закажаните клиенти и морам со целосно внимание да се посветам на започнатите проекти и дизајните за претстојните. Со мене во студио работат уште двајца артисти кои имаат повеќе слободни термини, па можете со нив да се консултирате за вашите идеи, или да ви дадам препорака за многу други студија каде што работат одлични тату мајстори кои јас лично многу ги почитувам. ГОЛЕМО ИЗВИНУВАЊЕ за сите неодговорени пораки- неодамна открив дека фб покрај што филтрира пораки во "other messages", филтрира и во некој трет фолдер и ме заболе глава и срце кога видов колкав број на пораки се насобрале значи непрочитаните пораки од моја страна-не е ништо лично кон некого, туку едноставно моја недоволна упатеност во користењето на фб апликацијава и немање време да истражувам низ фб и постојано да пишувам. Кој има разбирање- благодарам, кој не- може слободно да се лути или чувствува навреден, личен избор е тоа, сепак. Јас сите ве поздравувам, имајте убав ден и ќе известам после нова година кога ќе биде отворена агендата за нови клиенти
Не е за луѓе со слаб желудник: http://www.biobiochile.cl/noticias/sociedad/salud/2017/05/12/adolescente-muestra-las-terribles-consecuencias-de-quitarse-un-tatuaje-con-tecnica-rejuvi.shtmlChick in Thailand got the tattoo, her boyfriend didn't like it. Chick opted to try and remove the tattoo via some chemical shit instead of more expensive laser removal. Chemical shit was bad, burned her skin and resulted in severe keloid scarring. Not a tattoo rejecting. For those that think it's fake, you're fucking dumb as hell.