Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: godofspeed на 20 Декември 2015, 18:51:32 pmЦитат: Simo - Carrier159 на 12 Декември 2015, 00:50:16 amДа обележиме и тука што се „крчка“ у цопетовој кухињи:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) Шо цена ако не е тајна ППКаква тајна бе, шо тајни не ми ги поклонила шваљерката Земени се од тука, на оваа цена (без ддв) 35е транспорт 5е Paypal fee и 2980 денари македонски арач.Цитат: Rakun4e на 20 Декември 2015, 20:03:36 pmНе знам зошто на овие бандажи ми е поубава Зошто е малку поотворен овој бандаш, ама во живо кога ќе ја видиш со 18-ките, веројатно ќе те бендисаат и тие барем исто ако не и повеќе. Цитат: zlatkoa на 20 Декември 2015, 20:08:51 pmСимо тури неколку слики денски сликани, овие горе се ок, ама неможе да се оцени колку е клекната. Веројатно на пролет, со летниот сет. Искрено, сега ме мрзи да се малтретирам со сликање (пак) Ама ќе има слики како и да е...
Цитат: Simo - Carrier159 на 12 Декември 2015, 00:50:16 amДа обележиме и тука што се „крчка“ у цопетовој кухињи:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) Шо цена ако не е тајна ПП
Да обележиме и тука што се „крчка“ у цопетовој кухињи:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Не знам зошто на овие бандажи ми е поубава
Симо тури неколку слики денски сликани, овие горе се ок, ама неможе да се оцени колку е клекната.
Симо на старт те утепа некој систем за пролизгување или? Иначе убаво си забрзува...