Гласање

Кои возила преферирате?

Италијански
30 (68.2%)
Француски
14 (31.8%)

Вкупно гласови: 44

Автор Тема: Италијани VS Французи ;)  (Прочитано 142718 пати)

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
Одг: Италијани VS Французи ;)
« Одговори #15 на: 02 Октомври 2011, 22:30:46 pm »
Eve eden test od mene......inaku sakam da se znae deka kaj mene igra golema uloga ubavinata na avtomobilot,i go cenam francuskiot originalen dizajn

Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
« Одговори #16 на: 02 Октомври 2011, 22:42:10 pm »
pak se zajadovte a nema potreba ova e italjani vs francuzi ne alfisti vs francuzi tuka spagaat i ferrari maserati, lamborgini ,fiat, lancia

Е сеа, дупиш еате... Муабетот е за споредба на реални опоненти, не онака... Со што француско ќе ги споредиш Ferrari, Maserati и Lamborghini? А богами и Pagani? Bugatti, ни самите французи не знаат дека е француски, така да, не се споредува ;D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Одг: Одг: Италијани VS Французи ;)
« Одговори #17 на: 02 Октомври 2011, 22:57:35 pm »
pak se zajadovte a nema potreba ova e italjani vs francuzi ne alfisti vs francuzi tuka spagaat i ferrari maserati, lamborgini ,fiat, lancia
А не алфисти vs французи!!!
Renault Clio, Fiat Punto, Peugeot 207, Citroen C3... vs: Lancia Ypsilon koja e i pobednikot  ;D
Lybra ne se proizveduva vekje nekoe vreme ama od nejzinoto vreme sigurno deka gi jade: Laguna, 406, C5...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #18 на: 02 Октомври 2011, 23:06:22 pm »
Renault Clio, Fiat Punto, Peugeot 207, Citroen C3... vs: Lancia Ypsilon koja e i pobednikot  ;D
Lybra ne se proizveduva vekje nekoe vreme ama od nejzinoto vreme sigurno deka gi jade: Laguna, 406, C5...

Баш фино што така мислиш.

Lancia Ypsilon ја забораив. Не сум ја возел за да можам да напраам споредба со сегашните конкуренти.

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #19 на: 02 Октомври 2011, 23:31:10 pm »
u nikoj slucaj ne e alfisti.....lancia e nas jak adut.... :D
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #20 на: 02 Октомври 2011, 23:31:31 pm »
Овде се чека ace-106 да се замеша, тогаш ќе се загрее дискусијата. :D

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #21 на: 02 Октомври 2011, 23:42:26 pm »

Баш фино што така мислиш.

Lancia Ypsilon ја забораив. Не сум ја возел за да можам да напраам споредба со сегашните конкуренти.
Ypsilonot ti e isto pakuvanje samo vo kompaktna verzija, za prefinetost, luksuz i ubavi materijali na enterier nema komentar i ne moze da se komentira, i zgora na se gi nosi istite dokazani najnovi tehnologii na motori taka da ekonomicna e isto kako i sekoj konkurent, sledstveno na toa vo ovaa sporedba e pobednik!!!
Lybrata e pobednik vo nejzinata klasa, Thesis e pobednik vo klasata 166, 607, C6!!!
Delta integrale gi jade site sportisti!!!

Temava moze da se zatvori!!!

Hahahahahaha, Lancia mi ovozmozi vaka mrsolavo prepotentno da se isponasam :D

Prodolzete ve molam, samo kulturno i prefineto vo stilot na Lancia :D

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
« Одговори #22 на: 02 Октомври 2011, 23:43:04 pm »
Здраво клабери ;)
Мислам дека ме спомнавте нели ?

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #23 на: 02 Октомври 2011, 23:47:18 pm »

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #24 на: 02 Октомври 2011, 23:51:13 pm »
Члинк немој да плачеш, ќе му кажам на колегава и че ти даде да ја повозиш и онака не е тука по 3 месеци.
Џабе и да не е беспарица, он ја има па ништо, ќе ја мења дефинитивно и покрај сите муабети!

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #25 на: 02 Октомври 2011, 23:55:03 pm »
Члинк немој да плачеш, ќе му кажам на колегава и че ти даде да ја повозиш и онака не е тука по 3 месеци.
Џабе и да не е беспарица, он ја има па ништо, ќе ја мења дефинитивно и покрај сите муабети!

Недај боже да ми ја даде да ја повозам, ќе растурам фамилија, ќе се испозаужам како коњ :D :D .

Него мислам го гледам твојов пријател пред спа од време на време со количето.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #26 на: 02 Октомври 2011, 23:56:48 pm »

Недај боже да ми ја даде да ја повозам, ќе растурам фамилија, ќе се испозаужам како коњ :D :D .

Може татко му да го гледаш како ја вози, мојот пријател е во Афганистан а колата му е малку понатаму паркирана од ти кај шо живееш.

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #27 на: 02 Октомври 2011, 23:58:11 pm »

Може таткому да го гледаш, мојот пријател е во Афганистан а колата му е малку понатаму паркирана од ти кај шо живееш.

Можда, тука во околина само тоа го гледам такво црно муња, :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #28 на: 02 Октомври 2011, 23:58:57 pm »

Може таткому да го гледаш, мојот пријател е во Афганистан а колата му е малку понатаму паркирана од ти кај шо живееш.

Можда, тука во околина само тоа го гледам такво црно муња, :D

ЈТДМ со ремап е.....!

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #29 на: 02 Октомври 2011, 23:59:53 pm »
2.4 ???