Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: DareBmw на 28 Септември 2011, 21:55:27 pmЦитат: Bugar на 28 Септември 2011, 21:53:08 pmImam eden drugar prodava BMW 530d so automatic. Kolata e staklooooo. Neverojatna voznja i baska top oprema. Covekot e vo Skopje ako sakas da ti dadam kontakt. Stvarno kolata e zakon !Се претворив во уво .Нешто повеќе знаеш , година ? увезена ? И може бројче ? Абе, не ми ја јебете темата !!!
Цитат: Bugar на 28 Септември 2011, 21:53:08 pmImam eden drugar prodava BMW 530d so automatic. Kolata e staklooooo. Neverojatna voznja i baska top oprema. Covekot e vo Skopje ako sakas da ti dadam kontakt. Stvarno kolata e zakon !Се претворив во уво .Нешто повеќе знаеш , година ? увезена ? И може бројче ?
Imam eden drugar prodava BMW 530d so automatic. Kolata e staklooooo. Neverojatna voznja i baska top oprema. Covekot e vo Skopje ako sakas da ti dadam kontakt. Stvarno kolata e zakon !
Bugar и S16, може ли да ве контактирам за година дена?Би биле спремни да ме придружувате накај Бугарија?
Цитат: MartinAlfista на 28 Септември 2011, 22:04:19 pmBugar и S16, може ли да ве контактирам за година дена?Би биле спремни да ме придружувате накај Бугарија?Не да би бил. Ќе ме молиш да не шетаме веќе.
Moze bace u sekoe vreme. Skrtni edno e-mailce i ke sredime. Sekako ke trkneme do Bugarija i ke lapneme odlicno skembe
Цитат: S16 на 28 Септември 2011, 22:06:02 pmЦитат: MartinAlfista на 28 Септември 2011, 22:04:19 pmBugar и S16, може ли да ве контактирам за година дена?Би биле спремни да ме придружувате накај Бугарија?Не да би бил. Ќе ме молиш да не шетаме веќе. Тогаш имаме договор. Сакам да купам нешто сам, па ако се заебам да се кривам сам себе, а не да ми биде криво што ме заебал некој маалски фраер со тумбана кола пред ремонт.Цитат: Bugar на 28 Септември 2011, 22:06:24 pmMoze bace u sekoe vreme. Skrtni edno e-mailce i ke sredime. Sekako ke trkneme do Bugarija i ke lapneme odlicno skembe Договорено. Има време уште една година, не бива више со 12 литра потрошња градска, мора да се иде на дизел, да се соберат средства само.
Alfa 147 i ke si menjas ramenja na sekoj mesec.. Se salam ama kolata e top. Samo da ne te zadesi deka DMF e za smena e tek togas bez 600 EUR ne proagjas .. 1.9 Mjet kaj Fiat i Alfa imaat DMF. VW vo Golf 3 ti e najisplatlivo 90KS TDI (baraj 1Z motor, ne AHU ...) i em eftino odrzavanje em nema DMF em prednica top. Kola ko za nas standard i zgora na toa ke vlece prifatlivo.
Ја имаше по огласи? Боја кажи ми, ќе ти кажам се околу неа Иначе по такво нешто ќе трагаме, зависи колку пари ќе имам тогаш.Цитат: Bugar на 28 Септември 2011, 22:20:53 pmAlfa 147 i ke si menjas ramenja na sekoj mesec.. Se salam ama kolata e top. Samo da ne te zadesi deka DMF e za smena e tek togas bez 600 EUR ne proagjas .. 1.9 Mjet kaj Fiat i Alfa imaat DMF. VW vo Golf 3 ti e najisplatlivo 90KS TDI (baraj 1Z motor, ne AHU ...) i em eftino odrzavanje em nema DMF em prednica top. Kola ko za nas standard i zgora na toa ke vlece prifatlivo.Голф да купам и со сајлата за влечење да се обесам.