секој со своите логики... а оваа логика беше од татко ми додека беше жив... демек, ако сакам милениче, ке си направам детенце...
пази ваму сега.. да се разбереме... не велам дека треба животните да се оставаат на милост и немилост.. далеку од тоа.. ако си го земал виже да се грижиш и да го чуваш, секако дека треба да си ја исполниш таа обврска.. пред се треба мило да ти биде...
НО.. кога јас би бирал дали да земам куче (мачка не доаѓа у предвид, на исти праг на толеранција ми е како да купам голф било кој), значи кога би бирал меѓу куче и дете, дете би одбрал... немора поише да објашњавам, пошто велештрумф ќе оглуви ептен, на дарт можда вртоглавица ќе го фати, а зеро ќе почне да мјаука како мачоЛот што го има по низдома...
веле... логика? чива логика? твоја? или моја? јас изнесов мое мислење и гледиште на ставовите.. никој немора да се сложи со мене... како што гледам скоро никој не ни вози волво тука, а јас го обожавам... и 3-ги купив до сега...и пак ке купам... а фак, тоа е мое гледиште и стварно никој немора да се согласи со мене, само немој да се труди било кој да ме разубедува или да ми пљука по моите ставови, желби и гледишта... тогаш имаме проблем од нечовечка природа, т.е. селска... (не мислев на тебе со последниот збор туку општо)...