Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ако добро сум сфатил, Алфите го трошат маслото при согорување. По таа логика би требало да прави проблеми, но ако Симо е задоволен, ЛиквиМоли масло + Кератек на нареден сервис. Фаланга, ќе ми правиш друштво за време на пазарувањето, така?
па за спортсмки активности се тие мала шала, бараш ваљда свекички за подобрување на перформанси а дали тоа има незнам
Тие се свеќици што едноставно прават поголема искра што би требало поефикасно да го согоруваат горивото.Постојат такви, мислам дека се направени од иридиум, и се произведувани од скоро секој реномиран производител на свеќици.
Цитат: MarceCvarce на 29 Февруари 2012, 21:40:51 pmпа за спортсмки активности се тие мала шала, бараш ваљда свекички за подобрување на перформанси а дали тоа има незнамправо да ти кажам незнам што барам.. прееска го барав постот да видам што точно ми пиша али не го најдов.. валда за подобрување на перформански.. постојат ли такви ?
Цитат: MartinAlfista на 29 Февруари 2012, 21:55:22 pmТие се свеќици што едноставно прават поголема искра што би требало поефикасно да го согоруваат горивото.Постојат такви, мислам дека се направени од иридиум, и се произведувани од скоро секој реномиран производител на свеќици. Каде може да се купат тие? и што точно би била придобивката при нивно ставање?
Мое мислење: Ако не си менувал ништо на моторот, и златни свеќици да стаиш, нема да добиеш ни миливат снага. Само нови и фабрички препорачани и тоа е најдоброто за твојата кола што може да го направиш