Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 687131 пати)

Отсутен dreamson

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 655
Ќе пишам впечатоци само да повозам некој километар повеќе, иначе за цената по која што ги зедов мислам дека ќе се изнавозам за ич пари.

Присутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5315
  • Пиши лаже
Ако не е тајна колку кошта гума? Треба да мењам и јас, само најверојатно ке терам летово со овие.. 195/65/15 возам.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Присутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5315
  • Пиши лаже
Ти благодарам. Сигурни ли се овие екупи? Гледам по фб излегуваат некои реклами, баш ѕирнав сега имаат интересни гуми.

Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3929
Кога ми се скина едната гума (сите 4 беа стари 4 месеци) никој нејкеше да ми продаде само една гума освен дечките од е купи јас сум презадоволен од услугата

Sent from my F5 using Tapatalk

Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен dreamson

• Јуниор
  • **
Ти благодарам. Сигурни ли се овие екупи? Гледам по фб излегуваат некои реклами, баш ѕирнав сега имаат интересни гуми.

Дa сигурни се, си дoбивaш уреднo фискaлнa и фaктурa зa прoизвoдoт, зa двa дo три денa бесплaтнo е дoстaвен нa дoмaшнa aдресa.

Отсутен Diablo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 465

Дa сигурни се, си дoбивaш уреднo фискaлнa и фaктурa зa прoизвoдoт, зa двa дo три денa бесплaтнo е дoстaвен нa дoмaшнa aдресa.
Гаранција даваат за гумите?

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
@dreamson истата цена од 2190 ден. за истата димензија  ја добив и минатата сабота во Стоп и Го, они ги увезуваат

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Којзнае шти гума е ебаго, за ценава едвај половни се наоѓаат во таа крш димензија... Му кажав на татко ми, сака да купува сега :-[

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
ekupi се обично едно 10-20% поскапи од други места на се што продаваат, корисни се само за работи што не можеш да ги најдеш и знаат да затупат со испорака зошто чекаат да им стигне од пичковец производот.
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4022
Којзнае шти гума е ебаго, за ценава едвај половни се наоѓаат во таа крш димензија... Му кажав на татко ми, сака да купува сега :-[

На Ханкок бренд ти е тоа:

Hankook Tire Co. Ltd. has developed a second brand, dubbed “Laufenn,” that it plans to introduce to the U.S. market next year as its entry-level product offering.

http://www.tirebusiness.com/article/20141106/NEWS/141109946
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен dreamson

• Јуниор
  • **
@dreamson истата цена од 2190 ден. за истата димензија  ја добив и минатата сабота во Стоп и Го, они ги увезуваат
Дентa пред дa ги пoрaчaм oд екупи се јaвив вo Стo и Гo и ми јa кaжaa тaa ценa oд 3200, a истo ги прaшaв и нa фејсбук истoтo ми гo пишaa. Незнaм зoштo тaкa.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
@dreamson скоро секаде е „плаќаш 3 добиваш 4“
не разбирам која е поентата, ама на жалост така функционираат гумотекиве
кога праша, дали праша за 4 или само цена?

пошто сега нели во гужва се и може не стигнал да го урачуна попустот

Отсутен dreamson

• Јуниор
  • **
Дa, прaшaв зa четири гуми и ми кaжaa ценa oд 12800, пa зaтoa се oдлучив дa ги пoрaчaм oд екупи.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Си купив Motul Synergie 6100 10w-40, и филтри за Скарата. Сменети тие работи, сменет термостат, сменети свеќици, сменети чаури и пиксни на предни вилушки, центрирана предница... Едно брдо пари отидоа, али сега си вози како нова кола. :)