Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 639050 пати)

Отсутен Passat3B

• Редовен
  • Пораки: 1726
Незнам ги немам уште наместено за да знам дали се океј.
Имаат малце сплескано на мембраната од страна (ќе ти сликнам и ќе ти пратам слика да видиш), ваљда не е некој проблем. За гаранција не спомнаа ништо, си ја чувам јас фискалната за недај боже.
Белким ќе се погодат па ќе видиме  :)
Само да начекам слободен ден да ги монтирам  :D

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8159
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Се надевам дека свират и дека се без дефект. Гаранција имаат? Ако имаат, врати им ги. Земи си ги парите. Ако имаш фискална, мора да ти ги вратат, дури ни немора да се објаснуваш. Само телефонче од ДПИ при рака, и уживај.
ДПИ?

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8792
  • Пичлеме
Државна пазарна инспекција. И функционира, испробано :)

Отсутен hrn

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 530
Ги намерив па деновиве треба да стасаат ако не се веќе продадени ;D ;D

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7085
Се надевам дека свират и дека се без дефект. Гаранција имаат? Ако имаат, врати им ги. Земи си ги парите. Ако имаш фискална, мора да ти ги вратат, дури ни немора да се објаснуваш. Само телефонче од ДПИ при рака, и уживај.

Дури и производат да нема гаранција, по Законот за заштита на потрошувачи, има 6 месеци гаранција.

Ако нешто ви треба совет за вакви глупости, пишете, жена ми магистрираше на таа тема, јас пак, технички и ја средував па уз пат многу работи научив.

Најголема еабнка е ако купувате нешто по ваша мерка. Тогаш нема назад или ако после производот го дотеруваат по ваши барања, пример фармерки, па ги кратите или пак мебел ...

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
« Последно менување: 23 Јуни 2016, 21:36:26 pm Allexxander »

Отсутен Passat3B

• Редовен
Ова органик со цреша толку лошо ми мириса.. бљак  :-X
Го купив и за 10 мин. го извадив од кола и сеа дреме у гаража  :)

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пичлеме
Сите вакви ѓубриња грдо мирисаат :)

Отсутен Passat3B

• Редовен
Е вакво си поштувам јас, и шала на страна ама прекрасен мирис има „ѓубрево“  :)

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пичлеме
Муабетот ми беше за ѓубрето во каначката, а инаку и јас чат-пат ставам Ареон Бабл Гам, убоо мириса, а и ако е колата оставена на сонце, на жешко, не ме мава шок кога ќе влезам во неа :)

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6562
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Колку се селски овие елкиве, то чудо, кога ќе видам кола со вакво исто ко втакси се осеќам.
Не па нешто под ретровизор да ми се мафта, то не да боди очи...

Инаку 125ден од Макпетрол сега брзо, јоргован, малку необичен мирис ама не е лош.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17613
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Овие чудава од Макпетрол се прилично јакички. Еве веќе 4 години братучетка ми си купува ист мирис за Фиестата, и колата веќе има попримено од мирисот.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14398
  • Пудингот на шоферството
Jas so da recam so na retrovizor i po sedista ima najmalku 10 mirizlivi elki.Maliot sekoj vioend koga e na posedok kaj babamu kupuva po 4-5 najmalku i site gi klava naednas,nemozis da gi izvadis ima da placi cel mesec.Duri i na negovata kolicka so pedali so mue ima klaeno.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен sinisa

• Редовен
  • Пораки: 1207
Со отворени прозори се возите или мора и вратите да се отворат? :D

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14398
  • Пудингот на шоферството
Jas nemam gajle osven prviot saat koga ke se otvorrat site,ama drugite kako izdrzuvaat neznam.Dodusa brzo im proagja mirizbata taka da ne e opasno.I so e najloso od se gi kesa aromite ne kupuva isti.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D