Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 638658 пати)

Отсутен marchesk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 796
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
ekstra e jas ja imam
Доста ја фалат, еве и ти исто, сигурно е подобра е ѓубрињана наречени еленски кожи :D

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6936
  • French diamond

Купено и намонтирано.. .сега си крева и држи нормална температура како што треба  :)

Отсутен SaseMajstorot

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 508
ajde odime edna runda kariki, dihton dekla, semerinzi ventilii... i posle toa uste edna runda ako dojdat parinja za da ja kupam i drugata kola... haha
Како Југо нема друго! - и поарно шо нема!

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6936
  • French diamond
Поради што ми се скрши украсот што ми беше на ауспухот за нецели 2 месеци од ко го купив... решив да си порачам украсче направено од прохром, наместо да купвам пак од тие ѓупските. Вчера порачано, денес го зедов

И исто така КОНЕЧНО конечно си најдов липче од лагуна и одма го пазарив..после свртени сите огласи од реклама5 и пазар3 едвај најдов во Охрид и му се израдвав многу  :D :D

Сега уште да се наместат овие дена  :)

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7892
  • Плинаш!!!
Одг:
« Одговори #1026 на: 21 Јуни 2016, 20:44:56 pm »
^
Можам да замислам како се чуствуваш сега, исто како да си нашол игла во сено. :)

Отсутен Passat3B

• Редовен
  • Пораки: 1726
По препорака од Симо, си купив афтермаркет звучници за во врата од кај Дог.  :)

Спецификации:
-  280 watts maximum power handling
-  165 mm MIPP cone woofer
-  25 mm metallised PEI balanced-drive tweeter
-  Powerful strontium magnet for dynamic bass response
-  Efficiency (dB/W/m) : 91
-  Frequency response (Hz) : 28 ~ 35.000
-  Mounting depth (mm) : 52,5

Присутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3913
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
Одг:
« Одговори #1028 на: 22 Јуни 2016, 15:04:13 pm »
Браво. Со здравје да се слуша. Шо пари? Таман ми се едни вакви за у Цитроенот... :)

Отсутен Passat3B

• Редовен
Благодарам, па и на твоја глава.  ;D
2500 ги земав, без никаков попуст за член на carclub иако спомнав  ???
Исто така дома видов дека фали конекторот како на сликата..

Прво искуство со Дог и не баш позитивно  :)

Отсутен Filip_90

• Редовен
  • Пораки: 1839
  • VW Golf 5 1.9 TDI
Прво искуство со Дог и не баш позитивно  :)
Каков попуст, какви чуда...
Среќа не си ги местел таму, ќе ти ја искасапат цела кола па и 600 денара ќе ти наплатат за истото. :D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Не збори така, баш убаво средија кај тебе. :D Балканска професионалност.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43949
  • Il Moderatore
Што има на место на конекторот? Терминали се лемат, ама баш ме интересира што е сеа таму....

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Passat3B

• Редовен
Не ми е проблем, ќе ги залемам само ми е криво што испаднав будала.
Ги прашав дали има внатре вклучено штрафчиња, тој газдата ли е појма немам, ја отвори кутијата, глеај внатре се еви ги, вработениот почна да мрмка и да се чеша по глава кај шо не го чеша, ама..
овие околу него арно е бе ајде, добро е ја склопи набрзина кутијата, дај пари, изволте звучници  :D
Си одам дома и ми текна што било работата, ама касно јбг  ;D

Какви црни 600 за монтажа, сам ќе ги наместам, четири жици да ги споиш само (две се + и две се -) и едно вадење на тапацирот, тоа е тоа.  :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43949
  • Il Moderatore
Се надевам дека свират и дека се без дефект. Гаранција имаат? Ако имаат, врати им ги. Земи си ги парите. Ако имаш фискална, мора да ти ги вратат, дури ни немора да се објаснуваш. Само телефонче од ДПИ при рака, и уживај.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.