Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 690718 пати)

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2615
  • Custom made interiors
Си купив средство за кожа од ,,turtle wax,, и искрено не сум нешто импресиониран од резултатот. Некоја ваша препорака за добро средство за рехидратација и чистење на кожни седишта?
Зошто не си импресиониран? Каков резултат доби?

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20806
Купено

Нарачано

Уште филтер за полен и спремни за сервис :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
Си купив средство за кожа од ,,turtle wax,, и искрено не сум нешто импресиониран од резултатот. Некоја ваша препорака за добро средство за рехидратација и чистење на кожни седишта?
Зошто не си импресиониран? Каков резултат доби?

Скоро никаков, малку сјај само, а кожата остана крута. Предходниот пат ги имав поминато со крем за раце, кожата беше мека ептен. Сега само малку сјај ништо друго. :)
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
За кожа или вазелин од аптека, или пак Атрикс крема за раце.
Намачкај ја кожата убаво убаво и остави ја 24 часа да одстои.
После тоа пребриши со сува памучна крпа и уживај.
Какви средства какви бакрачи...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Gabau

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 489
А можеш и павловичева за ефект на бебешко газе

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Не е добра павловиќева за таа намена. Не го лажи човекот.
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Gabau

• Јуниор
  • **
За кожна гарнитура ми препорачуваа со павловичева да ја мачкам па аналогно на тоа ваљда може и за секоја кожа. Мада освен со ердал со друго немам пробано.

Отсутен bramovsk

• Сениор
  • Пораки: 4015
Ова со Павловиќева не дека нема врска, но тотално е промашена поентата. Тоа е крема со „медеицински“ намени и нема никави посебни предености во односн а други чија база е слична кога се работи за „изумрена“ кожа. Обично базата на повеќето е нешто генеричко, како што кажа SaleSk взелин. Веројатно некоја хемија која не е препорачлива за човечка кожа може да улета за ова, но тоа што го намалува црвенилото на детски газ ништо не помага за обработена и штавена кожа.

Осим, ако не купиш оригинал Павловиќева, пошто кутивче чини ко да е полно со платина а не со помада.  Таа после преку облеката ќе се абсорбира во газот на тој што седи. Исто така може и маст против хемороиди да се корисит како превентива.

Отсутен Gabau

• Јуниор
  • **
Ај деновиве ќе намачкам мал дел од гарнитурата со оригинал павловичева (уште сме со пелени па имаме по дома ) и ќе видам дали остава мрсно.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14749
Секоја кожа (мртва :) и жива) добро апсорбира павловичева. Јас имам специјално млеко за во Алфата, ама мартинките пример ги премачкувам со павловичева и ептен ја омекнува кожата и му дава сјај.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
Дај кажи тоа млекото, да премачкам и јас у тезгерено, добро ќе му дојде малце освежување пред пат :)
No turbo, no fun :)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Крис&Том, цена права ситница 35 миљарди.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14749
Јас денес за Нубирата исто Феродо и дискови комплет предница. Предниот лев диск не го биваше, а за регистрација е.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Колку чинеа дисковите? Ако само еден не ти го бива, погледни ги шепите за секој случај.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи

кога јас реков дека турл ми се ефтиноќа во ефтино пакување ме нападнаа тука на форумов, дури и сарказам употребија за да ме исмејат... овие ги имале увезено и ги продаваат, оние ги имале увезено и ги продаваат... тоа не е никаков факинг репер кој ке ги увезе и продава. трговија е трговија... око кантар ми е, проценка одма давам само што ке го видам, а око мое рече НЕ ТОА, ШКАРТ Е... сум бил во право...  бев во право и кога ја купив пастата за полирање и кога ркеов дека е тееешко срање...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време