Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 613904 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Од Грчка ги носеше деловите или тука најде? Патем, аирлија нека е :)

Од Германија се :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Убаво објасни Симо, се надевам што побрзо ќе го донесат и тој закон па да си се плаќа и соодветна казна за загрозување на безбедноста во сообраќајот бидејќи после разминувањето со такво возило си слеп 2-3 секунди а во тие 2-3 секунди многу работи може да има на патот кои нема да ги видиш. Ако немаш пари за правилен фар со ксенон, не пробувај да направиш таков ефект затоа што нема да постигнеш ништо. Поготово кога ќе видам југо/101/лада/матиз со "ксенон", го пцујам у наредни 3-4 километри.

Тоа ти е еднакво на греење на спирали/сечење на спирали.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6128
  • 69
A ставање на издув, односно зголемување на буката?
Каков идиотизам е тоа?
Ако пречи светлото пречи и буката, нели? :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Igor

• Легенда
Буката не загрозува безбедност, или ако грешам, објасни ми како ја загрозува.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • 69
Не загрозува, туку нарушува јавен ред и мир
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Igor

• Легенда
Мање битно, никој не умрел од тоа. Башка ете си се продаваат фабрички гласни коли, ама не се продаваат фабрички коли со ксенон без лупа. Барем јас немам видено.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
Повеќето возила (особено од скоро увезените) сериозно ја загадуваат животната средина, што праиме со нив?
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Мање битно, никој не умрел од тоа. Башка ете си се продаваат фабрички гласни коли, ама не се продаваат фабрички коли со ксенон без лупа. Барем јас немам видено.
форестер е таков пример а и други субару возила. Но, не е тоа поентата.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • 69
Повеќето возила (особено од скоро увезените) сериозно ја загадуваат животната средина, што праиме со нив?
Незнам, прашај го Грујо и тие што дозволија увоз на НОВИ возила од странство.
;)

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6216
Сакам да си купам. ;D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Денес се почастив со бандажи едни кои ќе се средат наредниов период :)

За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен coupe

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 115
Пошто маската беше искривена по краевите од сонцето денес купена нова (половна) а исто така купени и фабрички високотонци. Се на се кошташе 700ден.

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
Муабетите за ксенон, пребацени тука.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
`ногу сакам да си купам

и

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.