Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 713402 пати)

Отсутен Ezekiel

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 400
Што е второто?
Cogito ergo zoom

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44483
  • Il Moderatore
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8051
  • Плинаш!!!
Си купив

Време за сервис!!!

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11839
  • Архитект

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841

Отсутен Pistorij

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
  • ECU rejected...

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Си купив плочки и денес си ги сменив. Добро што ми текна да ги мењам, погледнете ја состојбата на старите. ;D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Пиши како со Брембото, јас не бев задоволен на алфата. Сега со EBC Ultimax 3 пати подобро кочи.
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Igor

• Легенда
Уште не сум ја возел. Вечерва ќе се возам па ако се вратам значи добро кочат. ;D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Игор има релативно нова тема за што си купивте за автомобилот :)

http://forum.carclub.mk/index.php/topic,16696.60.html

Оваа нека остане за мобилни и гаќи.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Ете, средено.

Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Отсутен Igor

• Легенда
Купаќе гаќе и лопатице за песак. Префрлете таму ако не ве мрзи.

Фала унапред. :)

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
BTW, јас си зарачав патосници од кај Дандо и Бушав. Во соработка со Самчо - Самад. Одлична работа, да не мораш се акаш натака навака. До сега од Самчо не сум земал патосници, само зошто ми била малку „оф сајт“ локацијата.
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!

Отсутен Igor

• Легенда
Јас сакам да си земам од тие custom теписонските. Да направам шаблон од картон и да им однесам да ми скројат.
Има некој искуство со тој материјалот од Самад? 1400 денари би чинеле.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Да, толку чинат и од кај Дандо и Бушав, јас такви нарачав, кастм теписонски за Стило. Веројатно ги имаат мерките и за твојата кола, ако немаат ќе кажат. За два дена, си ги подигаш од перална, (ем уште еднаш си ја переш колата) :D
Alfa Romeo 159TBi
VW e-up!